Αρώματα με καρύδα

Περικυκλωθείτε με απαλή ομίχλη από καρύδα και νιώστε στο δέρμα σας τον έντονο τροπικό παράδεισο. Το άρωμα καρύδας σας δίνει τη δυνατότητα να ξαναζείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Το εξωτικό άρωμα καρύδας αναπτερώνει τη διάθεση και προσδίδει αίσθηση χαλάρωσης. Με τις απαλές και μαγευτικές γλυκές του νότες, τραβάει γρήγορα την προσοχή του περίγυρού σας.

Ο χαρακτήρας του αρώματος καρύδας:

Αυτό το σπινθηροβόλο και γλυκό άρωμα με απαλές αποχρώσεις βανίλιας δημιουργεί μοναδική και εξωτική εντύπωση.

Πώς παράγεται το άρωμα καρύδας:

Η καρύδα είναι ο καρπός του κοκκοφοίνικα. Αυτά τα δέντρα ευδοκιμούν κυρίως στην Ασία, στην Κεντρική και Νότια Αμερική, στην Αφρική και στην περιοχή του Ειρηνικού. Οι απαλές αρωματικές εσάνς παράγονται με επεξεργασία της σάρκας της καρύδας και την σταδιακή εξάτμιση και χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρωματοποιία και την αρωματοθεραπεία. Ωστόσο, στην αρωματοποιία χρησιμοποιούνται επίσης αρώματα καρύδας που παράγονται συνθετικά. Μερικές φυσικές αρωματικές εσάνς μπορεί να χάσουν το άρωμά τους κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας οπότε χρησιμοποιούνται τα συνθετικά αρώματα που εξασφαλίζουν τη διατήρηση του αγαπημένου σας αρώματος για μεγάλο διάστημα.

Το άρωμα καρύδας δημιουργεί υπέροχο συνδυασμό με γιασεμί, φρουτώδεις νότες και τουμπερόζα. Ανακαλύψτε τον καλύτερο συνδυασμό κι επιλέξτε άρωμα που μυρίζει καρύδα!