Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Schwarzkopf Professional Βαφές μαλλιών

 Μόνιμες βαφές IGORA

 Χιλιάδες colorists εμπιστεύονται για δεκαετίες τις βαφές IGORA Royal. Οι βαφές έχουν μπει σε μια νέα δεκαετία με πιο μοντέρνες συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και με απλοποιημένη γκάμα χρωμάτων. Ανακαλύψτε έντονους χρωματισμούς με τις αποχρώσεις IGORA ROYAL, πολύ ψυχρό ξανθό αποτέλεσμα με IGORA ROYAL Highlifts και μοντέρνες λαμπερές αποχρώσεις για ανταύγειες με IGORA ROYAL Fashion Lights. Για ώριμους πελάτες με αυτοπεποίθηση η σειρά προσφέρει το IGORA ROYAL Absolutes με 100% κάλυψη και το IGORA ROYAL Silver Whites για φωτισμό των λευκών μαλλιών με πιο σύντομη δέσμευση. Για γρήγορο έλεγχο του συστήματος βαφής, οι αποχρώσεις IGORA COLOR10 με διάρκεια δράσης 10 λεπτά είναι μια ασυναγώνιστη επιλογή, και για ξάνοιγμα, η σειρά IGORA Vario Blond παρέχει ξάνοιγμα έως 8 επίπεδα χωρίς να σπάει τα μαλλιά.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

 Βαφές ημι-διαρκείας και ημι-μόνιμες Schwarzkopf Professional 

 Το σύστημα βαφής ημι-διαρκείας αντιπροσωπεύεται από τις βαφές IGORA Vibrance. Το χαρτοφυλάκιο χρωμάτων επαναλαμβάνει τις μόνιμες βαφές IGORA κι έτσι είναι ιδανικές για διπλή εφαρμογή ή για ξεχωριστή εφαρμογή με βαφή μικρότερης δέσμευσης. Χάρη στο νέο ενυδατικό σύμπλεγμα με AQUAXYL™ τα μαλλιά κατά τη βαφή έχουν βαθιά θρέψη και είναι προστατευμένα.

 Γρήγορη και εύκολη αναζωογόνηση του χρώματος προσφέρουν οι μάσκες τόνωσης του χρώματος Chroma ID έχοντας στο χαρτοφυλάκιό τους απαλές και έντονες αποχρώσεις, παρέχοντας συγχρόνως βαθιά φροντίδα στα μαλλιά. Ένα άλλο σύστημα ημι-μόνιμης βαφής είναι η φροντίδα IGORA Expert Mousse η οποία αποτελείται από 16 αποχρώσεις που αναμειγνύονται αμοιβαία μεταξύ τους και χρησιμοποιούνται εύκολα στην άνεση του σπιτιού.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου