Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sanoflore

Σχετικά με την επωνυμία Sanoflore

Γνωρίστε τη γαλλική επωνυμία Sanoflore, τα πολυτελή φυσικά καλλυντικά που θα μετατρέψουν την περιποίηση του σώματος και της επιδερμίδας σας σε μια ευχάριστη εμπειρία. Η σύνθεση των προϊόντων βασίζεται στα βότανα και στα φυτά βιολογικής καλλιέργειας κι έτσι μπορούν να υπερηφανεύονται για την ετικέτα BIO που διαθέτουν καθώς δεν θα βρείτε καθόλου σιλικόνες ή τεχνητά χρώματα σε αυτά. 

 

Η ιστορία της γαλλικής επωνυμίας Sanoflore ξεκίνησε το 1972, όταν μια μικρή ομάδα παθιασμένων βοτανολόγων και αγροτών ίδρυσαν τον βοτανικό κήπο Sanoflore στην καρδιά του περιφερειακού φυσικού πάρκου Vercors. Ωστόσο, το εργαστήριο με την ίδια ονομασία, το οποίο εξειδικεύεται στη φυτοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία, ιδρύθηκε 14 χρόνια αργότερα.

Η επωνυμία Sanoflore βασίζεται στο ότι ελέγχει ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης της καλλιέργειας των απαραίτητων πρώτων υλών. Οι ουσίες για την παραγωγή των καλλυντικών λαμβάνονται με απόσταξη ατμού χαμηλής πίεσης, χάρη στο οποίο έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα από τις συνθετικές ουσίες. Τα καλλυντικά αυτής της γαλλικής επωνυμίας χαρακτηρίζονται επίσης από ένα πολύ ευχάριστο άρωμα και η ευεργετική τους επίδραση φαίνεται όχι μόνο στην επιδερμίδα αλλά και στην ανθρώπινη ψυχή. 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου