Πούδρες από ορυκτά

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   2

Επιθυμείτε τέλεια σταθεροποίηση του μακιγιάζ, ομοιόμορφο και βελούδινο δέρμα; Ξεχάστε την αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Προσθέστε στο νεσεσέρ καλλυντικών σας πούδρα ή make-up από ορυκτά και εξασφαλίστε υπέροχη ματ εμφάνιση για κάθε περίσταση.

Βρήκατε το προϊόν ομορφιάς που σταθεροποιεί τέλεια το μακιγιάζ και δεν ερεθίζει το δέρμα. Χάρη στη φυσική του σύνθεση, οι πούδρες ορυκτών είναι υποαλλεργικές και είναι κατάλληλες για όλους όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα. Θα τις εκτιμήσουν περισσότερο όσοι έχουν μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα αλλά ταυτόχρονα κατάλληλες και για την ξηρή επιδερμίδα διότι δεν την ξηραίνουν.

Τι είναι οι πούδρες από ορυκτά;

Οι πούδρες από ορυκτά παρασκευάζονται από κονιορτοποιημένα φυσικά μέταλλα. Συνήθως πρόκειται για διάφορα είδη μαρμαρυγίας, διοξειδίου του τιτανίου ή οξειδίου του ψευδαργύρου τα οποία αντανακλούν υπέροχα το φως και παρέχουν φυσική προστασία στο δέρμα από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

Δοκιμάστε ποιοτικές πούδρες από ορυκτά των εταιρειών ClarinsMakeup Revolution και άλλων. Στον κατάλογό μας θα βρείτε πούδρες από ορυκτά σε μορφή σκόνης, κλασικές πούδρες από ορυκτά σε μορφή compact καθώς και πούδρες από ορυκτά σε μορφή make-up που εφαρμόζονται με πινέλο στη θέση του κλασικού make-up. Εφαρμόστε πούδρα από ορυκτά σε ολόκληρο το πρόσωπο ή μόνο στη ζώνη Τ αν έχετε ξηρή επιδερμίδα και απολαύστε άψογη εμφάνιση κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας.