Μαύρη οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα

Μαύρη οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   4
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Η μαύρη οδοντόκρεμα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα προϊόντα των τελευταίων ετών και προωθείται από πολλούς influencers. Το συγκεκριμένο χρώμα που διαθέτει οφείλετε στον ενεργό άνθρακα που περιέχει. Σύμφωνα με μελέτες το συγκεκριμένο συστατικό αφαιρεί με ήπιο και φυσικό τρόπο την πλάκα από τα δόντια και τις ανεπιθύμητες κηλίδες που δημιουργούνται από τον καφέ ή το κόκκινο κρασί.

Τα οφέλη του ενεργού άνθρακα για τα δόντια:

  • Απορροφά τις χρωστικές ουσίες από την επιφάνεια των δοντιών με αποτελεσματικό αλλά ήπιο τρόπο συμβάλλοντας στη λεύκανσή τους.
  • Απομακρύνει ορισμένες τοξίνες από την στοματική κοιλότητα και με αυτό τον τρόπο μειώνει την κακοσμία του στόματος.

Ο ενεργός άνθρακας είναι γνωστός από την αρχαιότητα. Υποστηρίζεται πως οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν στάχτη στα δόντια τους για να αποκτήσουν λαμπερό, λευκό χαμόγελο. Χάρη στην περιεκτικότητά της σε λειαντικά σωματίδια, η στάχτη αφαιρούσε την ανεπιθύμητη χρώση από τα δόντια.

Δώστε κι εσείς μια ευκαιρία στη δύναμη της μαύρης οδοντόκρεμας με ενεργό άνθρακα. Δοκιμάστε μια οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα από τις αγαπημένες εταιρείες Ecodenta, Curaprox ή Colgate και θα γίνει σίγουρα απαραίτητος βοηθός σας στην επίτευξη ενός εκθαμβωτικού χαμόγελου!