Οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο

Κορυφαία σε πώληση

Ποιοτικές οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο

Ποιοτικές οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο

Η υπερευαισθησία ή η αλλεργία στο φθόριο δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολεί. Φροντίστε τα δόντια σας με οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο και προστατέψτε τα από την τερηδόνα. Οι περισσότερες οδοντόκρεμες περιέχουν φθόριο – προστατεύει το σμάλτο των δοντιών και δρα ενάντια στα βακτήρια. Ωστόσο, οι οδοντόκρεμες χωρίς φθόριο περιέχουν συστατικά τα οποία προστατεύουν εξίσου αποτελεσματικά τα δόντια σας και τα ούλα σας.

Τί είναι το φθόριο;

Μπορείτε να βρείτε αυτό το συστατικό στο νερό, στα θαλάσσια ψάρια, στο αλάτι ή στο μαύρο τσάι. Και βέβαια σε πάρα πολλές οδοντόκρεμες. Το φθόριο είναι ένα βασικό μέρος του ανθρώπινου σώματος και συνεισφέρει στην υγεία των δοντιών και των κοκκάλων. Ωστόσο προσέξτε την πιθανότητα υπερδοσολογίας φθορίου – φθορίωση, κατά την οποία προκαλείται μη αναστρέψιμη χρώση των δοντιών. Αν θέλετε να αποφύγετε την υπερβολική πρόσληψη φθορίου, δοκιμάστε οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο.

Διαλέξτε την καλύτερη οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο

  • Η παιδική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο είναι ιδανική για τα μικρά σας καθώς δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε τη φθορίωση. Τα παιδιά είναι σπάνιο να σχηματίσουν κηλίδες στο σμάλτο σαν αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενης κατάποσης μιας κλασικής οδοντόκρεμας.
  • Η οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο για ευαίσθητα δόντια δρα ενάντια στην υπερευαισθησία του σμάλτου των δοντιών.
  • Η οδοντόκρεμα λεύκανσης χωρίς φθόριο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα δόντια σας κατάλευκα.
  • Η φυσική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο φροντίζει τα δόντια σας με τη βοήθεια των φυσικών συστατικών και των αναζωογονητικών βοτάνων.

Όποιον τύπο οδοντόκρεμας κι αν διαλέξετε, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι άλλοι βοηθοί στον αγώνα σας ενάντια στην οδοντική πλάκα – η οδοντόβουρτσα, τα μεσοδόντια βουρτσάκια ή το οδοντικό νήμα.