Παιδικά θερμόμετρα για το μπάνιο

Αξιόπιστο θερμόμετρο για την παιδική μπανιέρα

Η σωστή θερμοκρασία του νερού είναι πολύ σημαντική για το λεπτό και ευαίσθητο παιδικό δέρμα του μωρού σας! Χαρίστε του ένα ευχάριστο και το πιο σημαντικό ένα ασφαλές μπάνιο χάρη στο αξιόπιστο παιδικό θερμόμετρο για το μπάνιο. Μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία παιδικών μοτίβων, ζώων και χρωμάτων!

Θερμόμετρο για το μπάνιο για μωρά – οδηγίες χρήσης

Η θερμοκρασία του νερού για τα νεογέννητα πρέπει να είναι ανάμεσα στους 36 με 37 °C. Ένα θερμόμετρο ακριβείας για την παιδική μπανιέρα θα σας βοηθήσει να ελέγχετε τη βέλτιστη θερμοκρασία. Απλώς τοποθετήστε το στο νερό και χάρη στην ευανάγνωστη κλίμακα θα ξέρετε σύντομα εάν η θερμοκρασία του νερού είναι ασφαλής για το μωρό σας.

Είδη παιδικών θερμόμετρων για το μπάνιο

  • Τα ψηφιακά θερμόμετρα για το μπάνιο είναι ακριβή με ευδιάκριτη σηματοδότηση. Η θερμοκρασία του νερού για το μπάνιο του μωρού μετριέται εντός λίγων δευτερολέπτων.
  • Τα θερμόμετρα μπάνιου με κλίμακα είναι ακριβή και διαθέσιμα σε πολλά ελκυστικά σχέδια. Δεν περιέχουν υδράργυρο.

Η συμβουλή μας: Μετά το μπάνιο, τυλίξτε το μωρό με μια ζεστή παιδική πετσέτα, την οποία έχετε ζεστάνει εκ των προτέρων.

Διαλέξτε σήμερα ένα παιχνιδιάρικο θερμόμετρο για το μπάνιο στο notino.gr και μετατρέψτε το μπάνιο του μωρού σε παιχνιδάκι! Γύρω από την μπανιέρα προετοιμάστε επίσης την παιδική κρέμα, την πετσέτα, μια καθαρή πάνα και όλα τα άλλα απαραίτητα για το μωρό, ώστε να μην χρειάζεται να φύγετε μακριά του κατά τη διάρκεια του μπάνιου.