Παιδικές πετσέτες και πανάκια καθαρισμού

Μαλακές πετσέτες μπάνιου για μωρά και παιδικά πανάκια καθαρισμού

Για μια ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία στο μπάνιο! Βρείτε πετσέτες μπάνιου για μωρά από ποιοτικό υλικό που δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο παιδικό δέρμα! Χρησιμοποιούνται όχι μόνο για να στεγνώνετε το παιδί μετά το μπάνιο αλλά επίσης και για προστασία από το κρυολόγημα. Οι πολύχρωμες παιδικές πετσέτες μπάνιου και τα πρακτικά πανάκια καθαρισμού για μωρά με χαριτωμένα σχέδια σίγουρα ανήκουν στον βασικό παιδικό εξοπλισμό.

Πώς να διαλέξετε παιδική πετσέτα μπάνιου

Παιδική πετσέτα μπάνιου με κουκούλα, με μοτίβο ζώα ή πολυχρηστική πετσέτα για μωρά από μαλακό υλικό; Για να χαρίσετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα μετά από ένα ζεστό μπάνιο, εστιάστε κατά την επιλογή σας στο υλικό, το μέγεθος και το σχήμα της πετσέτας.   

Υλικό πετσέτας μπάνιου για παιδιά

  • Πετσέτα μπάνιου για μωρά από μπαμπού: Οι ίνες μπαμπού είναι πολύ μαλακές και ανθεκτικές και οι πετσέτες για μωρά κατασκευασμένες από αυτό το υλικό είναι μαλακές, αφράτες και δεν χάνουν την άνεσή τους με το χρόνο.
  • Πετσέτα μπάνιου για μωρά από βαμβάκι: Το βαμβάκι εγγυάται υψηλή απορροφητικότητα και διατηρεί το σχήμα του. Τη βαμβακερή πετσέτα μπάνιου μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στα ταξίδια σαν προστασία από τον ήλιο ή σαν σεντονάκι για το καρότσι.
  • Παιδική πετσέτα μπάνιου φροτέ: Το φροτέ χαρακτηρίζεται από υψηλή απορροφητικότητα, γρήγορο στέγνωμα και μια ευχάριστη ζεστασιά. Μια παιδική πετσέτα φροτέ με μικρότερο βάρος μπορεί με το χρόνο να φαίνεται πιο σκληρή από ότι όταν την αγοράσατε.

Σχήμα πετσέτας μπάνιου για μωρά

  • Οι κλασικές πετσέτες μπάνιου για παιδιά είναι αγαπημένες για την πολυλειτουργικότητά τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο μετά το μπάνιο αλλά και σαν μια ελαφριά κουβέρτα.
  • Οι παιδικές πετσέτες μπάνιου με κουκούλα είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα για αγόρια και κορίτσια και θα εκτιμήσετε την πρακτικότητά τους αμέσως μετά το πρώτο μπάνιο. Η ευχάριστη κουκούλα στεγνώνει απαλά τα μαλλιά και καλύπτει το πάνω μέρος του κεφαλιού και τα αυτιά προσφέροντας έτσι τέλεια ζεστασιά.
  • Η παιδική πετσέτα - πόντσο απλώς περνάει πάνω από το κεφάλι του μωρού κι έτσι δεν γλιστράει στο έδαφος. Μερικά πόντσο έχουν κουκούλα που εξασφαλίζει γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών του παιδιού. Η παιδική πετσέτα - πόντσο είναι ιδανική για την παραλία ή την πισίνα.

Παιδικά πανάκια καθαρισμού

Τα μαλακά παιδικά πανάκια καθαρισμού δεν πρέπει να λείπουν από κανένα μπάνιο καθώς είναι ένας χρήσιμος βοηθός για το μπάνιο. Συνήθως διατίθενται σε σετ αρκετών τεμαχίων και είναι κατάλληλα ακόμη και για τα πιο μικρά μωρά. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στη συσκευασία, τα πανάκια καθαρισμού πρέπει να πλένονται στους 60 °C μετά από 3 χρήσεις το μέγιστο.

Παιδικές πετσέτες με μοτίβα ζώα και διάφορα σχήματα, χαριτωμένες παιδικές πετσέτες μπάνιου με κουκούλα και πανάκια καθαρισμού για μωρά σε πρακτικά σετ – εμπνευστείτε από την προσφορά παιδικών αξεσουάρ στο notino.gr και διαλέξτε το καλύτερο για το μωρό σας.