Κλιπ πιπίλας

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Κορδέλες και αλυσίδες πιπίλας για ασφαλές δέσιμο

Με μια πρακτική αλυσίδα ή κλιπ πιπίλας, καμία πιπίλα δεν θα καταλήξει στο έδαφος ή θα χαθεί στο καρότσι ενώ είστε στη βόλτα! Τα κλιπ πιπίλας είναι διεθνή και ταιριάζουν τέλεια σε κάθε είδος και επωνυμία πιπίλας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τη μία πλευρά στα ρούχα του μωρού ή στο καρότσι και στην άλλη πλευρά να βάλετε την πιπίλα. Διευκολύνετε τη ζωή σας από το να πλένετε και να αποστειρώνετε συνέχεια την πιπίλα που έπεσε στο έδαφος και διαλέξτε το καλύτερο κλιπ πιπίλας σήμερα!

Πώς να διαλέγετε κλιπ πιπίλας

Όταν διαλέγετε ένα κλιπ πιπίλας, μην εστιάζετε μόνο στο ενδιαφέρον σχέδιο και στο υλικό αλλά και στον τρόπο που προσαρτάται το κλιπ καθώς και στο μήκος της κορδέλας ή της αλυσίδας. Γενικά το μήκος της αλυσίδας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20 εκ. ώστε να αποτραπεί ένα ανεπιθύμητο τύλιγμα της αλυσίδας γύρω από τον λαιμό ή το κεφάλι του παιδιού.

Υλικό του κλιπ πιπίλας

Τα κλιπ πιπίλας είναι κατασκευασμένα από ασφαλές υλικό σε διάφορα σχέδια και εξαρτάται από εσάς ποιο θα διαλέξετε.

  • Τα υφασμάτινα κλιπ πιπίλας πιο συχνά είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι ή λινό και διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία από χρωματικούς συνδυασμούς και μοτίβα. Η κορδέλα πιπίλας είναι πολύ πρακτική, ελαφριά και δεν εμποδίζει το μωρό ούτε το πιέζει κάπου.
  • Το πλαστικό κλιπ ή αλυσίδα πιπίλας είναι κατασκευασμένο από ακίνδυνο πλαστικό χωρίς BPA και θα το βρείτε σε πολλά παιχνιδιάρικα σχέδια. Τα πλαστικά κλιπ μπορεί να πιέζουν ελαφρώς τα μωρά σε μερικές θέσεις ύπνου.
  • Το κλιπ πιπίλας από σιλικόνη είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη ποιότητας τροφίμων και διατηρείται σαν καινούριο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτός από ιδανική συντροφιά για τα ταξίδια, το κλιπ σιλικόνης υπάρχει επίσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
  • Το ξύλινο κλιπ πιπίλας πιο συχνά είναι κατασκευασμένο από οξιά, σφένδαμο ή άρκευθο. Το ξύλινο κλιπ πιπίλας είναι ανθεκτικό, διατηρεί ένα ευχάριστο ξυλώδες άρωμα και είναι προσεκτικά επεξεργασμένο ώστε να είναι απόλυτα ασφαλές για το μωρό.

Τρόποι για να τοποθετείτε το κλιπ πιπίλας

Στη μια πλευρά του κλιπ πιπίλας υπάρχει ένα κούμπωμα που απλώς το βάζετε στο καρότσι ή στο ρούχο του μωρού, αλλά οι τρόποι με τους οποίους η ίδια η πιπίλα προσαρτάται διαφέρουν.

  • Η θηλιά είναι η πιο κοινή εκδοχή και επιτρέπει την προσάρτηση της πιπίλας στο λουρί μέσω μιας θηλιάς στην οποία η πιπίλα μπορεί να κινείται. Πώς προσαρτάται το κλιπ πιπίλας; Απλώς περνάμε τη θηλιά από το πέρασμα της πιπίλας και στη συνέχεια τραβάμε όλο το κλιπ μέσα από τη θηλιά.
  • Το κλιπ εξασφαλίζει μια κινητή προσάρτηση της πιπίλας μέσω ενός μηχανισμού που το μωρό δεν μπορεί να ανοίξει.
  • Η αυτοκόλλητη ταινία διατηρεί την πιπίλα σε μία θέση κι έτσι το μωρό μπορεί να την πιάσει πιο εύκολα.

Ξεχάστε τις μονίμως χαμένες πιπίλες και διαλέξτε ένα κλιπ πιπίλας για το μωρό σας που θα συμπληρώνει όμορφα κάθε εμφάνισή του!