Νάνι αγκαλιάς για μωρά

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές

Παιδικά νάνι αγκαλιάς και πανάκια παρηγοριάς για πιο εύκολο ύπνο

Τα νάνι αγκαλιάς και τα πανάκια παρηγοριάς από χνουδωτό, απαλό υλικό πραγματικά σε δελεάζουν να τα αγκαλιάσεις! Το νάνι αγκαλιάς είναι ένα απαλό παιχνίδι σχεδιασμένο έτσι ώστε ακόμη και τα πιο μικρά μωρά να μπορούν εύκολα να το πιάσουν, να το αγκαλιάσουν και να χουχουλιάσουν ενώ κοιμούνται. Οι αγκαλιές χαρίζουν μια αίσθηση ασφάλειας στα μωρά, διευκολύνουν τον ύπνο τους και συμβάλλουν στη συναισθηματική και κοινωνική τους ανάπτυξη. Το αγαπημένο νάνι αγκαλιάς κρατάει, επίσης, παρέα στο μωρό ενώ κάνει βόλτα με το καρότσι ή στα μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο. Ενισχύστε τον ήρεμο παιδικό ύπνο με ένα γλυκό νάνι αγκαλιάς!

Πώς και πότε να διαλέξετε ένα νάνι αγκαλιάς

Τα βοηθήματα ύπνου είναι διαθέσιμα σε πολλά όμορφα σχέδια και χρώματα για αγόρια και κορίτσια και είναι κατάλληλα για παιδιά ήδη από τη γέννησή τους. Μπορείτε να διαλέξετε ανάλογα με το υλικό, το σχήμα και το είδος καθώς και άλλες χρήσιμες ιδιότητες, όπως το εάν έχει θηλιά για να κρεμιέται στο καρότσι ή εάν μπορείς να στερεώσεις το νάνι αγκαλιάς στην πιπίλα.

Υλικό του νάνι αγκαλιάς

Το νάνι αγκαλιάς για μωρά είναι κατασκευασμένο από τα πιο απαλά υλικά ώστε να μην ενοχλεί και εμποδίζει στην κούνια ή στο καρότσι. Το πανάκι παρηγοριάς πρέπει να πλένεται στο πλυντήριο ρούχων καθώς πολλές φορές καταλήγει λερωμένο ή στο πάτωμα. Ανάμεσα στα αγαπημένα νάνι αγκαλιάς περιλαμβάνονται:

 • λούτρινο νάνι αγκαλιάς για μωρά,
 • νάνι αγκαλιάς από μικροΐνες μπαμπού,
 • νάνι αγκαλιάς για παιδιά από μουσελίνα,
 • νάνι αγκαλιάς από βαμβάκι,
 • πανάκι παρηγοριάς από απαλό φλις (fleece).

Τύποι νάνι αγκαλιάς

Ένα ντουντού με κουδουνίστρα, ένα νάνι αγκαλιάς αρκουδάκι, κουκουβάγια και λαγουδάκι ή άλλα αγαπημένα μοτίβα παραμυθιού σε παιχνιδιάρικα χρώματα θα γίνουν γρήγορα ο αγαπημένος φίλος του παιδιού σας και θα του χαρίσουν έναν ποιοτικό ύπνο.

 • Η μαριονέτα χεριού είναι ένα βοήθημα ύπνου ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε ακόμη και το πιο μικρό χεράκι να μπορεί να το πιάσει.
 • Το ντουντού με μοτίβα είναι ένα αγαπημένο βοήθημα για τον ύπνο για τα νεογέννητα.
 • Το νάνι αγκαλιάς με κουδουνίστρα θα τα συνεπάρει και θα τα ηρεμήσει από οποιαδήποτε ενόχληση.
 • Το νάνι αγκαλιάς με μασητικό ή κόμπους για μάσημα θα τα ανακουφίσουν από την ανάπτυξη των πρώτων δοντιών.
 • Το νάνι αγκαλίας με φωτάκι λειτουργεί επίσης και ως φωτάκι νυκτός με ένα ευχάριστο απαλό φως.
 • Το νάνι αγκαλιάς με μελωδία ή λευκούς ήχους ηρεμεί το μωρό.

Τα απαλά νάνι αγκαλιάς και πανάκια παρηγοριάς ηρεμούν τα μωρά κατά τη διάρκεια του ύπνου και αναπτύσσουν την όραση, την ακοή και την αφή. Διαλέξτε έναν χαριτωμένο φίλο για την κούνια του μωρού σας και ανακαλύψτε και άλλα παιδικά παιχνίδια και χρήσιμα πράγματα για μωρά!