Πάνες - μαγιό

Αξιόπιστες πάνες - μαγιό για άνετο μπάνιο

Άνεση και αξιόπιστη προστασία από τη διαρροή ακόμη και στο μπάνιο! Οι παιδικές πάνες - μαγιό είναι η ιδανική λύση εάν πηγαίνετε με το παιδί σας στην πισίνα ή στη θάλασσα.

Πάνες - μαγιό και τα οφέλη τους

  • Αποτρέπουν τη ρύπανση του νερού στην πισίνα – διατηρούν τα πάντα με ασφάλεια στο εσωτερικό τους.
  • Οι πάνες - μαγιό δεν απορροφούν νερό από την πισίνα κι έτσι επιτρέπουν στο μωρό να κινείται ελεύθερα.
  • Χάρη στο απαλό υλικό είναι άνετες και δεν σφίγγουν ανάμεσα στα πόδια του μωρού.
  • Φοριούνται εύκολα και προσαρμόζονται στο σώμα του μωρού για μεγαλύτερη άνεση.

Πώς να διαλέξετε πάνες - μαγιό;

Η επιλογή μιας πάνας - μαγιό εξαρτάται από το βάρος του μωρού και από το πόσο συχνά πάει για μπάνιο. Μπορείτε να διαλέξετε είτε πάνα - μαγιό μιας χρήσης ή πολυχρηστική πάνα - μαγιό. Οι πάνες - μαγιό είναι κατασκευασμένες για παιδιά από 3 έως 15+ κιλά.

  • Η πάνα - μαγιό μιας χρήσης είναι κατάλληλη για περιστασιακή χρήση και μετά το μπάνιο απλώς την ρίχνετε στον κάδο απορριμμάτων. Στο μενού της ιστοσελίδας διαλέξτε το μέγεθος της πάνας - μαγιό σύμφωνα με το βάρος του μωρού. Αυτό το είδος πάνας είναι διαθέσιμο από 3 κιλά κι έτσι είναι κατάλληλη ακόμη και για βρέφη.
  • Οι πολυχρηστικές πάνες - μαγιό μπορούν να πλυθούν κι έτσι είναι κατάλληλες για επαναλαμβανόμενη χρήση. Μερικές πολυχρηστικές πάνες - μαγιό διαθέτουν μια αδιάβροχη στρώση PUL και ένα προστατευτικό δίχτυ κι έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας, ενώ άλλες απαιτούν την προσθήκη μιας ξεχωριστής πάνας. Οι πάνες - μαγιό περιέχουν κουμπιά που σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε το μέγεθος. Αυτό το είδος πάνας - μαγιό είναι πολύ βολικό για συχνό μπάνιο.

Η συμβουλή μας: Εάν δεν έχετε βρεφική ζυγαριά, τότε σας προτείνουμε να ζυγιστείτε πρώτα με το μωρό αγκαλιά και ύστερα να ζυγιστείτε ξανά χωρίς το μωρό.

Πώς λειτουργεί η πάνα - μαγιό

Οι παιδικές πάνες - μαγιό είναι σχεδιασμένες για να συγκρατούν αξιόπιστα όλα τα υγρά και τις βρωμιές μέσα τους και χάρη στο ελαστικό στρίφωμα και την αδιάβροχη στρώση τίποτα δεν ξεφεύγει από έξω. Από την άλλη πλευρά, το εξωτερικό μέρος αποτρέπει την απορρόφηση του νερού κι έτσι οι πάνες δεν αυξάνουν τον όγκο τους ούτε μειώνεται η άνεσή τους.

Εξοπλίστε τα μικρά σας το καλοκαίρι με τις καλύτερες πάνες - μαγιό, οι οποίες προσφέρουν άνεση όταν παίζουν στο νερό καθώς και αξιόπιστη προστασία από ανεπιθύμητη διαρροή!

Συμβουλή: Πάρτε μαζί σας μια πιο βιώσιμη οικολογική πάνα ή υφασμάτινες πάνες καθώς και άλλες παιδικές προμήθειες!