Μάσκα καθαρισμού προσώπου

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   8
  •   1
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Ψάχνετε έναν τρόπο για να καθαρίσετε τέλεια το δέρμα σας; Δοκιμάστε μία μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό και αποδεσμεύεστε το δέρμα σας από όλους τους ρύπους και τις τοξίνες. Παράλληλα η μάσκα συστέλλει τους διευρυμένους πόρους και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.

Μάσκες καθαρισμού προσώπου για τα ανάλογα αποτελέσματα

  • Οι μαύρες μάσκες προσώπου απορροφούν το υπερβολικό σμήγμα, συστέλλουν τους πόρους και έχουν αντιβακτηριακή δράση. Οι μάσκες καθαρισμού με ενεργό άνθρακα αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για την καταπολέμηση της ακμής και των μαύρων στιγμάτων.
  • Οι ενυδατικές και θρεπτικές μάσκες είναι κατάλληλες για το ξηρό δέρμα που χρειάζεται αναζωογόνηση και ενέργεια.
  • Επιλέξτε μάσκες προσώπου για ματ αποτέλεσμα εφόσον έχετε λιπαρό δέρμα και θέλετε να απαλλαγείτε από το περιττό σμήγμα και τους φραγμένους πόρους.

Ο σωστός τρόπος χρήσης της μάσκας καθαρισμού προσώπου

Πάντα να διαβάζετε τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη μάσκα καθαρισμού. Ένας γενικό κανόνας που ισχύει για όλες τις μάσκες προσώπου είναι η εφαρμογή σε καθαρό δέρμα χωρίς ίχνη μακιγιάζ για να εξασφαλιστεί η δράση σε βάθος. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για το δεδομένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια ξεφλουδίστε ή ξεπλύνετε καλά.

Δοκιμάστε τις ποιοτικές μάσκες για βαθύ καθαρισμό Ryor, Avon ή Nuxe και απολαύστε όμορφο και υγιές δέρμα! Επιλέξετε μάσκα σε μορφή κρέμας, μάσκα peel-off ή υφασμάτινη μάσκα.