Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nuxe

Σχετικά με την εταιρεία Nuxe

Τα καλλυντικά Nuxe συνδυάζουν τη δύναμη της φύσης, την αποτελεσματικότητα της επιστήμης και την ικανοποίηση των αισθήσεων, για τη μέγιστη ευχαρίστηση. Αυτός ο συνδυασμός αντικατοπτρίζεται στην επωνυμία της εταιρείας, η οποία δημιουργήθηκε από τις λέξεις "Nature" και "Luxury", όπως και σε όλα τα προϊόντα της Nuxe. Τα καλλυντικά Nuxe δεν περιέχουν παραβένες ή ορυκτέλαια.

 

Η εταιρεία Nuxe αναπτύχθηκε σταδιακά από τις αρχές της δεκαετίας του ΄50. Το 1989, η Aliza Jabès, οπαδός της αρωματοθεραπείας που εγκαθίδρυσε αργότερα την ιδέα Nuxe Spa, έδωσε νέα πνοή στην εταιρεία. Το πρώτο προϊόν που εμπνεύστηκε η ίδια, το ξηρό λάδι Nuxe Huile Prodigieuse®, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι ένα εμβληματικό προϊόν της επωνυμίας.
Η Nuxe συμμετέχει ενεργά στην ερευνητική δραστηριότητα και όλα τα προϊόντα της αναπτύσσονται χρησιμοποιώντας πρωτότυπες μεθόδους βασισμένες σε επιτεύγματα της σύγχρονης βοτανικής. Το λάδι Nuxe συνοδεύεται σήμερα από ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος καθώς και από το άρωμα Nuxe, εμπνευσμένο από τη χαρακτηριστική μυρωδιά του θρυλικού ξηρού λαδιού.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου