Μάσκαρα για ευαίσθητα μάτια

Έχετε επιλέξει
  • Για ευαίσθητα μάτια
Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Απολαύστε τέλειες βλεφαρίδες και βλέμμα που μαγεύει, ακόμη και αν έχετε ευαίσθητα μάτια. Με μια υποαλλεργική μάσκαρα, μπορούν οι βλεφαρίδες σας να αποκτήσουν μήκος και καμπύλη εύκολα και γρήγορα, χωρίς ανεπιθύμητη ερυθρότητα ή δάκρυα! Χαρίστε στις βλεφαρίδες σας καλό όγκο και πυκνότητα με μια μάσκαρα για ευαίσθητα μάτια La Roche-Posay, Avène ή Clinique.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος χρήσης της μάσκαρα;

  1. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι βλεφαρίδων πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα.
  2. Αφαιρέστε το βουρτσάκι της μάσκαρα από το μπουκαλάκι στρίβοντας το ελαφρά για να αποκτήσετε τη σωστή ποσότητα βαφής.
  3. Τοποθετήστε το βουρτσάκι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων και εφαρμόστε τη μάσκαρα. Για καλύτερο αποτέλεσμα κάνετε κινήσεις «ζιγκ-ζαγκ» με το βουρτσάκι.
  4. Εφαρμόστε ένα ή δύο στρώματα μάσκαρα στις βλεφαρίδες του άνω βλεφάρου. Έτσι, δεν θα γίνουν οι βλεφαρίδες σας σαν τα πόδια αράχνης.
  5. Εφαρμόστε μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες. Τοποθετήστε ένα χαρτομάντιλο ανάμεσα στις βλεφαρίδες και το δέρμα για να αποφύγετε το μουτζούρωμα.

Βρήκατε την καλύτερη μάσκαρα για ευαίσθητα μάτια, με την οποία μπορείτε να πετύχετε μέγιστο όγκο και μήκος; Μην ξεχνάτε πως όπως κάθε καλλυντικό, η μάσκαρα έχει επίσης ημερομηνία λήξης. Στην περίπτωση της υποαλλεργικής μάσκαρα, πρέπει να θυμάστε ότι μόλις περάσει η ημερομηνία λήξης θα πρέπει να αγοράσετε νέα μάσκαρα.