Ψαλίδια βλεφαρίδων

Επιθυμείτε να αποκτήσετε μαγευτικό βλέμμα και βλεφαρίδες με τέλεια καμπύλη; Μην υποτιμάτε τις δυνατότητες του eyelash curler, που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ καλλυντικών. Με τη βοήθεια του ψαλιδιού και της σωστής μάσκαρα, θα αποκτήσετε πυκνές βλεφαρίδες με ωραία καμπύλη που τραβάνε την προσοχή από την πρώτη ματιά.

Ποιος είναι ο τρόπος χρήσης του ψαλιδιού βλεφαρίδων;

  1. Επιλέξτε ποιοτικό ψαλίδι βλεφαρίδων, ιδανικά από μέταλλο και όχι πλαστικό ή λάστιχο.
  2. Ανοίξτε το ψαλίδι και τοποθετήστε το στις βλεφαρίδες. Πλησιάστε το σταθερό τμήμα του στο πάνω βλέφαρο, όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ρίζες.
  3. Κλείστε το ψαλίδι και κρατήστε για περίπου 3 δευτερόλεπτα. Βεβαιωθείτε ότι το ψαλίδι είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ρίζες. Προσέξτε να μην τραυματίσετε το βλέφαρο σας!
  4. Επαναλάβετε τη δημιουργία καμπύλης στη μέση των βλεφαρίδων και στις άκρες. Διαμορφώστε και ενισχύστε τις βλεφαρίδες σας στο μέγιστο.

Θέλετε να εξασφαλίσετε τέλειο βλέμμα; Δοκιμάστε επίσης ορό ανάπτυξης βλεφαρίδων, βαφή για βλεφαρίδες ή βουρτσάκι βλεφαρίδων για γρήγορη περιποίηση.

Στοιχηματίστε σε ψαλίδια βλεφαρίδων από δοκιμασμένες εταιρείες όπως Artdeco, Magnum ή Missha και αποκτήστε εκτυφλωτικό βλέμμα!