Λάμπα για τα νύχια

Λάμπα για τα νύχια
Εύρος τιμών

έως

Πώς να διαλέξετε την καλύτερη λάμπα για νύχια

Η UV ή η LED λάμπα για νύχια είναι ένας σημαντικός βοηθός για κάθε επαγγελματία ή και για περιποίηση των νυχιών στο σπίτι. Αυτό το πρακτικό φουρνάκι νυχιών λειτουργεί για να σκληρύνει το βερνίκι κι έτσι τα τζελ νύχια να διαρκέσουν περισσότερο. Θέλετε κι εσείς να έχετε απόλυτα περιποιημένα νύχια που θα παραμένουν όμορφα για περισσότερο από λίγες μέρες; Τότε μην υποτιμάτε την επιλογή της λάμπας για νύχια.

Όταν διαλέγετε μια καινούρια LED ή UV λάμπα, τότε δεν παίζει ρόλο μόνο ο τύπος και η απόδοσή της, αλλά και άλλες ιδιότητες και λειτουργίες, το σχέδιο και, φυσικά, η τιμή. Ανακαλύψτε πώς να διαλέγετε λάμπα για τζελ νύχια.

UV ή LED λάμπα;

  • Η UV λάμπα για νύχια αποτελείται από 4–5 λάμπες φθορισμού, οι οποίες σκληραίνουν το βερνίκι. Είναι ένα πιο οικονομικό φουρνάκι νυχιών, που απαιτεί να αλλάζετε πιο συχνά τις λάμπες φθορισμού.
  • Η λάμπα νυχιών LED χρησιμοποιεί ένα φως από 12–18 διόδους, οι οποίες δεν χρειάζεται να αλλάζουν τόσο συχνά όσο οι λάμπες φθορισμού στη UV λάμπα. Επιπλέον, το τζελ βερνίνι νυχιών σκληραίνει σε λιγότερο χρόνο.
  • Η διπλή λάμπα συνδυάζει τις ιδιότητες της UV και LED λάμπας για νύχια. Χρησιμοποιεί τόσο τις λάμπες φθορισμού όσο και τις LED διόδους. Σκληραίνει όλα τα τζελ βερνίκια για σχηματισμό των νυχιών σχεδιασμένα για UV λάμπα και φυσιολογικά έχει μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, το λευκό φως που παράγεται από τις διόδους είναι πολύ απαλό με τα μάτια.

Λάμπα για νύχια ανάλογα με την απόδοση

Η μεγαλύτερη απόδοση έχει ως πλεονέκτημα να σκληραίνει πιο γρήγορα το βερνίκι. Εάν, επομένως, είναι να κοιτάτε το ρολόι, τότε διαλέξτε μια UV ή LED λάμπα για νύχια με ισχύ 48 W. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε λάμπες 9W, οι οποίες μπορεί να πάρουν περισσότερο χρόνο για να σκληρύνουν το βερνίκι, ή λάμπες 36W, οι οποίες σκληραίνουν το τζελ βερνίκι νυχιών σχετικά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Χρήσιμες ιδιότητες των UV / LED λαμπών για νύχια

Μερικές λειτουργίες που έχουν τα φουρνάκια νυχιών θα κάνουν την όλη διαδικασία σκλήρυνσης του τζελ βερνικιού νυχιών στη UV λάμπα πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Τί ιδιότητες να παρατηρείτε όταν διαλέγετε;

  • δίοδοι που αντικαθίστανται, λάμπες φθορισμού UV και αφαιρούμενο κάτω μέρος,
  • πλάκα βάσης, η οποία επηρεάζει την ομοιόμορφη σκλήρυνση των νυχιών,
  • συνεχής φωτισμός, που επιταχύνει την όλη διαδικασία,
  • αυτόματο κλείσιμο.

Διαλέξτε την καλύτερη λάμπα για τζελ βερνίκι ή το καλύτερο σετ για τζελ νύχια στο notino.gr και απολαύστε ένα τέλειο μανικιούρ σαν από ένα σαλόνι περιποίησης νυχιών.