Τζελ βερνίκια νυχιών

Κορυφαία σε πώληση

Φτιάξτε τα νύχια σας όμορφα. Τα βερνίκια νυχιών τζελ είναι δημοφιλή για την έντονη λάμψη, την εύκολη εφαρμογή και το αποτέλεσμα που διαρκεί. Βρείτε το αγαπημένο σας χρώμα στο notino.gr ή δοκιμάστε νέες αποχρώσεις.

Με τα βερνίκια τζελ θα δημιουργήσετε τέλεια νύχια τζελ στο σπίτι όπως από έναν επαγγελματία - με ή χωρίς λάμπα UV.

Ποιοι τύποι βερνικιών τζελ υπάρχουν;

Τα τζελ νυχιών UV, που σκληραίνουν σε λάμπα UV, είναι κατάλληλα τόσο για φυσικά όσο και για τεχνητά νύχια. Τα νύχια τζελ έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές και διαρκούν περίπου 3 εβδομάδες.

  • Τα μονοφασικά βερνίκια τζελ λειτουργούν ως 3 σε 1. Εφαρμόστε τα σε δύο έως τρεις στρώσεις (βάση, σχηματοποίηση, φινίρισμα) ανάλογα με τις ανάγκες.
  • Τα τριφασικά τζελ νυχιών, από την άλλη πλευρά, εξυπηρετούν μόνο έναν σκοπό: να δημιουργήσουν τη βάση, να σχηματίσουν ή να κάνουν το φινίρισμα.

Τα βερνίκια τζελ χωρίς λάμπα λειτουργούν σαν τα κλασικά βερνίκια νυχιών. Αλλά έχουν μια ελαφρώς διαφορετική σύνθεση, χάρη στην οποία διαρκούν έως και 14 ημέρες. Επιπλέον, στεγνώνουν γρηγορότερα από τα συμβατικά βερνίκια και η αφαίρεσή τους είναι πιο εύκολη.

Όποια και αν είναι η παραλλαγή που θα επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα εκθαμβωτικά νύχια τζελ. Θυμηθείτε ότι η σχηματοποίηση των νυχιώνπροηγείται της εφαρμογής βερνικιών τζελ για να κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει επαγγελματικό.

Βασιστείτε σε δοκιμασμένα σετ τζελ νυχιών και ποιοτικά τζελ νυχιών από την OPI, τη Sally Hansen, τη Le Mini Macaron και άλλες επωνυμίες. Λοιπόν, εσείς ποιο επιλέγετε;