Κρεμώδεις και υγρές σκιές ματιών

Κρεμώδεις και υγρές σκιές ματιών
Φίλτρο

Υγρές σκιές ματιών - Κρεμώδεις σκιές ματιών

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να εφαρμόσετε σκιές ματιών. Θα ερωτευτείτε τις κρεμώδεις και υγρές σκιές ματιών αν αναζητάτε μια γρήγορη λύση για να τονίσετε τα μάτια σας και το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Διαλέξτε υγρές, κρεμώδεις ή σκιές ματιών σε μορφή τζελ με πρακτικό απλικατέρ ή σε μορφή μολυβιού και είστε έτοιμες μέσα σε λίγα λεπτά. Διαλέξτε από εμάς μεταλλικές, με γκλίτερ και εκτυφλωτικά λαμπερές σκιές ματιών.

Οφέλη από τις κρεμώδεις και υγρές σκιές ματιών

  • Εύκολες και γρήγορες στην εφαρμογή. Κατάλληλες και για αρχάριες.
  • Τέλειες σκιές για πιο ξηρή επιδερμίδα.
  • Δείχνουν τέλειες στις φωτογραφίες.
  • Δεν μπαίνουν μέσα στα μάτια και είναι κατάλληλες για όσους φορούν φακούς επαφής.

Οι κρεμώδεις σκιές και οι σκιές σε μορφή τζελ προσφέρουν εύκολη εφαρμογή, αλλά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν το καλοκαίρι. Αν δεν θέλετε να ελέγχετε το μακιγιάζ σας κάθε λίγο, θα πρέπει τις ζεστές μέρες και επιλέγετε απαλές σκιές και σκιές ματιών σε μορφή πούδρας. Το ίδιο κι αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα στην οποία οι τζελ και οι υγρές σκιές ματιών δεν διαρκούν για πολύ.

Η συμβουλή μας: Θέλετε οι υγρές σκιές ματιών να παραμένουν όμορφες για όσο το δυντόν περισσότερο; Εφαρμόστε στα βλέφαρα μια βάση για κάτω από τις σκιές ματιών, προτού εφαρμόσετε τη σκιά και θα παραμείνει τέλεια για πολύ περισσότερο.