Γκλίτερ για τα νύχια και γκλίτερ βερνίκια νυχιών

Γκλίτερ για τα νύχια και γκλίτερ βερνίκια νυχιών
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Πώς να προσθέτετε λάμψη στα νύχια σας

Έχετε να πάτε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι, σε μια έξοδο παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ένα μπάτσελορ πάρτι ή σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση και θέλετε απλά να λάμπετε; Τότε βασιστείτε σε ένα βερνίκι νυχιών με αστραφτερά στολίδια ή μόνο στα αστραφτερά στολίδια ή στο γκλίτερ για τα νύχια. Πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τα νύχια σας;

Αστραφτερά στολίδια για τα νύχια

Με την αστραφτερή σκόνη ή με το γκλίτερ για τα νύχια σε δοχείο μπορείτε να διακοσμήσετε ολόκληρα τα νύχια ή ένα μέρος αυτών. Είναι εύκολο. Πώς να χρησιμοποιείτε το γκλίτερ για τα νύχια;

  • Χύστε το σε ένα διαφανές βερνίκι, αναμείξτε και απλώς χρωματίστε τα νύχια σας με αυτό. Μπορείτε να αναμείξετε διάφορες αποχρώσεις του γκλίτερ για να δημιουργήσετε έναν αυθεντικό συνδυασμό χρωμάτων.
  • Άλλη επιλογή είναι να χρωματίσετε πρώτα τα νύχια σας κι όσο ακόμη είναι υγρά να τα βυθίσετε στο δοχείο με το γκλίτερ. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε ένα πραγματικά έντονο, λαμπερό αποτέλεσμα.
  • Ή χρωματίστε πρώτα τα νύχια σας και αφήστε τα να στεγνώσουν τελείως. Στη συνέχεια εφαρμόστε βερνίκι μόνο σε ένα μέρος του νυχιού (ή μόνο στην άκρη του νυχιού στο στυλ του γαλλικού μανικιούρ). Θα έχετε ένα πολύ εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα εάν αφήσετε μόνο ένα από τα νύχια με γκλίτερ – ιδανικά τον παράμεσο.
  • Μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε γκλίτερ σε φρεσκοβαμμένα νύχια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπρωχτήρι για πατσάκια ή οποιοδήποτε άλλο επίπεδο εργαλείο, το οποίο θα λειτουργήσει σαν ένα μικρό φτυάρι κι έτσι τα αστραφτερά στολίδια ή το γκλίτερ θα πέσουν εύκολα στα νύχια.

Γκλίτερ βερνίκι για τα νύχια

  • Θα σας γλιτώσει δουλειά. Το γκλίτερ περιέχεται απευθείας μέσα στο βερνίκι νυχιών κι έτσι το να δουλεύετε με ένα γκλίτερ βερνίκι για τα νύχια είναι συνολικά πολύ πιο καθαρή διαδικασία.
  • Με αυτά δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυθεντικό μείγμα αποχρώσεων, αλλά μπορείτε να διαλέξετε από μια ευρεία ποικιλία αποχρώσεων, από βαθύ κόκκινο μέχρι ουράνιο τόξο με μια απαλή λάμψη ή με μεταλλικό φινίρισμα.
  • Μπορείτε να εφαρμόσετε γκλίτερ βερνίκι απευθείας σε άβαφα νύχια ή σαν το τελικό στρώμα.

Η συμβουλή μας: Με τη βοήθεια του γκλίτερ βερνικιού ή του γκλίτερ μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε όμπρε νύχια. Όμορφο δείχνει ένα χρώμα το οποίο σκουραίνει προς την άκρη του νυχιού ή αλλιώς μπορείτε να συνδυάσετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα αστραφτερά στολίδια για τα νύχια σας. Έτσι ακολουθήστε αυτόν που σας αρέσει. Συμπληρώστε τη λαμπερή σας εμφάνιση με αυτά ή βάψτε τα νύχια σας για να ξεχωρίσετε με ένα απλό ντύσιμο. Προετοιμαστείτε ότι θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να αφαιρέσετε το γκλίτερ βερνίκι, οπότε μην ξεχάσετε να έχετε ένα ποιοτικό ξεβαφτικό νυχιών. Εγγυόμαστε ότι τα αστραφτερά νύχια θα φτιάξουν τη διάθεσή σας. Οπότε αποκτήστε τα!

Συμβουλή για το τέλος: Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς γκλίτερ και όχι μόνο στα νύχια σας; Τότε δοκιμάστε ένα καταπληκτικό γκλίτερ για το πρόσωπο ή ένα κραγιόν με γκλίτερ!