Γκλίτερ για το πρόσωπο

Γκλίτερ για το πρόσωπο
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αποτέλεσμα
Αξιολόγηση
  •   3
  •   1

Αποκτήστε λαμπερό μακιγιάζ με γκλίτερ για το πρόσωπο και τα μάτια. Δημιουργεί δραματική εμφάνιση που ξεχωρίζει σε κάθε πάρτι, φεστιβάλ ή καρναβάλι.

Αποκτήστε λάμψη με γκλίτερ για το πρόσωπο!

Χρησιμοποιήστε το γκλίτερ σαν σκιά ματιών σε ολόκληρο το βλέφαρο ή σαν λάινερ ματιών. Με μια παλέτα γκλίτερ, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το γκλίτερ χαρίζει επίσης υπέροχη εμφάνιση όταν εφαρμόζεται στα ζυγωματικά ή στα χείλη. Τονίστε πάντα ένα σημείο του προσώπου και αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει!

Ποιός είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής του γκλίτερ ματιών;

Η εφαρμογή γκλίτερ είναι σχεδόν εξίσου εύκολη με την εφαρμογή σκιάς ματιών. Προετοιμάστε ένα πινέλο, βάση και γκλίτερ.

  • Εφαρμόστε τη βάση σε ολόκληρο το βλέφαρο για να εξασφαλίσετε στις σκιές με γκλίτερ μεγαλύτερη διάρκεια.
  • Τοποθετήστε ένα χαρτομάντιλο κάτω από το βλέφαρό σας για να προστατέψετε το υπόλοιπο μακιγιάζ από το γκλίτερ που μπορεί να πέσει κατά την εφαρμογή.
  • Το γκλίτερ για μακιγιάζ είναι συνήθως σε μορφή σκόνης. Επομένως, πρέπει πρώτα να υγράνετε το πινέλο σκιών ματιών και μετά να το χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε γκλίτερ στα βλέφαρα. Είναι προτιμότερο να βάζετε γκλίτερ πιέζοντας ελαφρά παρά να το απλώνετε.
  • Σταθεροποιήστε το τελικό μακιγιάζ και απολαύστε μια υπέροχη εμφάνιση καθόλη τη διάρκεια του πάρτι!

Μπορείτε να συμπληρώσετε το μακιγιάζ με προϊόν λάμψης. Εφαρμόστε το στα ζυγωματικά, στην άκρη της μύτης ή στην εσωτερική γωνία του ματιού για να φωτίσετε το βλέμμα σας.