Κερί αποτρίχωσης και αποτριχωτικές ταινίες

Κορυφαία σε πώληση

Απολαύστε απαλό δέρμα για έως και μερικές εβδομάδες! Η αποτρίχωση με κερί είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις τρίχες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βασιστείτε σε κερί αποτρίχωσης, αποτριχωτική πάστα ζάχαρης ή ταινίες κεριού για το πρόσωπο, τα πόδια ή και τις μασχάλες!

Το κερί αποτρίχωσης προσκολλάται εύκολα στις ανεπιθύμητες τρίχες και στη συνέχεια το βγάζετε με μία κίνηση. Επειδή αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα, τις εξασθενίζουν και το δέρμα σας παραμένει λείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Πώς να χρησιμοποιείτε τις αποτριχωτικές ταινίες κεριού;

Είναι καλό να πλύνετε και να στεγνώσετε την περιοχή που θα αποτριχώσετε, πριν την αποτρίχωση. Τρίψτε τις ταινίες κεριού καλά ανάμεσα στα χέρια σας για να ζεσταθούν, ξεκολλήστε τες και εφαρμόστε τες στην περιοχή που επιθυμείτε να αποτριχώσετε. Τρίψτε μερικές φορές προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των τριχών και στη συνέχεια αφαιρέστε με μια γρήγορη κίνηση, τραβώντας γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Πώς να επιλέξετε τις ταινίες κεριού;

Επιλέξτε αποτριχωτικές ταινίες ανάλογα με την περιοχή που επιθυμείτε να αποτριχώσετε. Προσφέρουμε ειδικές αποτριχωτικές ταινίες για τις ευαίσθητες περιοχές, το πρόσωπο, τις μασχάλες και τα πόδια. Εάν υποφέρετε από ερεθισμό του δέρματος, επιλέξτε αποτριχωτικές ταινίες για ευαίσθητο δέρμα.

Αποτρίχωση με πάστα ζάχαρης

Φοβάστε ότι η αποτρίχωση με κερί θα είναι πολύ επώδυνη και θα σας προκαλέσει αλλεργική αντίδραση; Τότε δοκιμάστε την αποτριχωτική πάστα ζάχαρης! Σε αντίθεση με το κερί αποτρίχωσης, η πάστα ζάχαρης εφαρμόζεται αντίθετα προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των τριχών, αλλά αφαιρείται προς την κατεύθυνση ανάπτυξής τους. Χάρη σε αυτό είναι πιο απαλή με το δέρμα, ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό και είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα.

Στην προσφορά μας θα βρείτε την αγαπημένη πάστα ζάχαρης Purity Vision και τα δοκιμασμένα κεριά αποτρίχωσης και αποτριχωτικές ταινίες Veet ή Arcocere. Επιλέξτε τα καλύτερα!