Αποτριχωτικές ταινίες κεριού

Απολαύστε ένα απαλό δέρμα για εβδομάδες! Οι ταινίες αποτρίχωσης είναι καλυμμένες με αποτριχωτικό κερί το οποίο προσκολλάται εύκολα στις ανεπιθύμητες τρίχες και μπορείτε έτσι να τις αφαιρέσετε με μια κίνηση. Οι ταινίες αποτρίχωσης αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα, τις αποδυναμώνουν και αφήνουν το δέρμα λείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αποτρίχωση με κερί είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος αφαίρεσης της τριχοφυΐας.

 

Πώς να χρησιμοποιείτε τις αποτριχωτικές ταινίες κεριού.

Πριν τη χρήση της ταινίας, πλύνετε και στεγνώστε την περιοχή που επιθυμείτε να αποτριχώσετε. Ζεστάνετε καλά την ταινία κεριού κρατώντας την ανάμεσα στις παλάμες σας και στη συνέχεια διαχωρίστε τις ταινίες και τοποθετήστε τις στην περιοχή που επιθυμείτε να αποτριχώσετε. Πιέστε προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των τριχών και στη συνέχεια αφαιρέστε με μια γρήγορη κίνηση, τραβώντας προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Πώς να επιλέξετε ταινία κεριού.

Επιλέξτε αποτριχωτικές ταινίες ανάλογα με την περιοχή που επιθυμείτε να αποτριχώσετε. Προσφέρουμε ταινίες αποτρίχωσης για το πρόσωπο, τα πόδια, το μπικίνι και τις μασχάλες. Εάν το δέρμα σας ερεθίζεται εύκολα επιλέξτε αποτριχωτικές ταινίες για ευαίσθητο δέρμα. Στον κατάλογό μας θα βρείτε αναγνωρισμένες αποτριχωτικές ταινίες Veet, Ryor και Avon. Επιλέξτε τις καλύτερες.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Έχετε επιλέξει

  • Σώμα
  • Αποτρίχωση και Ξύρισμα
  • Κεριά αποτρίχωσης
Φίλτρο

Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία

Αξιολόγηση

  •   1
Κορυφαία σε πώληση