Μωβ κραγιόν

Έχετε επιλέξει
  • Μωβ
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   52
  •   13
  •   5
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Τολμήστε με την εφαρμογή του μωβ κραγιόν και τονίστε τα χείλη σας με έναν μοναδικό τρόπο! Το μωβ κραγιόν είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες με μαύρα μαλλιά, για όσες έχουν πράσινα μάτια και για γυναίκες με χλωμή επιδερμίδα. Υπάρχουν όμως και ορισμένες αποχρώσεις του μωβ που ταιριάζουν σε όλες. Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και απολαύστε απόλυτα αρμονικό και πρωτότυπο μακιγιάζ. Θα επιλέξετε λιλά, πορφυρό ή ultraviolet;

Ποια απόχρωση του μωβ κραγιόν να επιλέξετε

  • Το ανοιχτό μωβ κραγιόν με ροζ χροιά και γυαλιστερό φινίρισμα μεγεθύνει οπτικά τα λεπτά χείλη. 
  • Το σκούρο μωβ κραγιόν, ακόμα και με ματ φινίρισμα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα πλούσια χείλη.

Εάν τα χείλη σας ξηραίνονται εύκολα επιλέξτε ένα ενυδατικό μωβ κραγιόν. Εάν το κραγιόν εξαφανίζεται συνήθως γρήγορα από τα χείλη σας, επιλέξτε μακράς διάρκειας ανεξίτηλο μωβ κραγιόν που διαρκεί όλη την ημέρα και το βράδυ στα χείλη. 

Η συμβουλή μας: Συνδυάστε συνολικά το μακιγιάζ και την εμφάνιση σας με το μωβ! Χρησιμοποιήστε μωβ σκιά ματιών, βάψτε τα νύχια σας μωβ ή χρησιμοποιήστε μερικά μωβ αξεσουάρ. Προσέχετε όμως να μην το παρακάνετε.

Πριν από την εφαρμογή του σκούρου μωβ κραγιόν...

Μην ξεχνάτε ποτέ την καλή περιποίηση των χειλιών. Στην περίπτωση των κραγιόν με σκούρα απόχρωση, ιδιαίτερα των ματ, απαιτείται λίγη περισσότερη φροντίδα. Οι σκούρες αποχρώσεις μπορούν να τονίσουν τις ατέλειες του προσώπου και των χειλιών. Πριν την εφαρμογή τους χρησιμοποιήστε peeling και μετά ενυδατική μάσκα χειλιών! Μην ξεχνάτε επίσης το βάλσαμο χειλιών που πρέπει να βρίσκεται πάντα στην τσάντα σας.

Επιλέξτε ένα ποιοτικό κραγιόν που δεν θα σας απογοητεύσει! Δοκιμάστε ένα γυαλιστερό ή ματ μωβ κραγιόν Maybelline, L´Oréal Paris, GA-DE ή Lancôme. Σας αρέσει να εναλλάσσετε τα χρώματα; Προσθέστε στην παραγγελία σας ένα κλασικό κόκκινο ή ένα εκκεντρικό μαύρο κραγιόν!