Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Olaplex

Περιποίηση στο σπίτι

Μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την φροντίδα μαλλιών της OLAPLEX στην άνεση του σπιτιού σας. Η φροντίδα μαλλιών OLAPLEX περιλαμβάνει το θρεπτικό, προσταυτευτικό χρώματος OLAPLEX No.3, το σαμπουάν OLAPLEX No.4 και το κοντίσιονερ OLAPLEX Νο.5. Όλα αυτά τα προϊόντα περιέχουν το δραστικό συστατικό OLAPLEX που είναι το μόνο που μπορεί να αποκαταστήσει τους δισουλφιδικούς δεσμούς στα μαλλιά σας. Το αποτέλεσμα είναι ισχυρά, υγιή, λαμπερά μαλλιά που δεν σπάνε και χωρίς ψαλίδα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Επαγγελματική περιποίηση

Η σειρά περιποίησης μαλλιών OLAPLEX εξασφαλίζει την υγεία των τριχών κατά τη διάρκεια της χημικής επεξεργασίας. Το OLAPLEX Νο.1 Bond Multiplier και το  OLAPLEX Νο.2  Bond Perfector μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε χημική επεξεργασία. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως εντατική θεραπεία ανακατασκευής OLAPLEX που εξασφαλίζει 100% την αναγέννηση μαλλιών.
 
Η επαγγελματική σειρά OLAPLEX έχει σχεδιαστεί μόνο για κομμωτές (επαγγελματίες). Η χρήση αυτών των παρασκευασμάτων απαιτεί γνώση των τεχνικών της κομμωτικής για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Το Olaplex είναι μια εντελώς πρωτοποριακή σειρά περιποίησης μαλλιών που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις φθορές κατά τη διάρκεια της βαφής μαλλιών. Μιλάμε για μια μοναδική χημική φόρμουλα που πολλαπλασιάζει και ανανεώνει τους σπασμένους δεσμούς δισουλφιδίου. Η βαφή μαλλιών ποτέ δεν ήταν ασφαλέστερη!

Οι ιδρυτές της Olaplex είναι ο Dr. Eric Pressly και ο Dr. Craig Hawker,  οι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες παγκοσμίως στους τομείς των υλικών και της χημείας. Μαζί, εφηύραν ένα χημικό συστατικό που ανανεώνει τους σπασμένους δεσμούς μαλλιών χωρίς σιλικόνες και ορυκτέλαια  κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη χημική επεξεργασία.

 

Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η Olaplex εισήλθε για πολύ καιρό στην κομμωτική βιομηχανία. Πολλά κομμωτήρια που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη ποιότητα των χρησιμοποιούμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών χρησιμοποιούν αυτό το brand με συνέπεια.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου