Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Moschino

Σχετικά με την επωνυμία Moschino

Η ιταλική επωνυμία Moschino είναι διάσημη για τα παιχνιδιάρικα, γεμάτα φαντασία και χρώμα κομμάτια μόδας με μια αστεία και συγχρόνως προκλητική πινελιά. Αυτό ακριβώς είναι τα αρώματα Moschino.

Ο ιδρυτής της επωνυμίας Franco Moschino πάντα αγαπούσε την τέχνη και το όνειρό τους ήταν να γίνει ζωγράφος. Ωστόσο, για να καταφέρνει να πληρώνει τα δίδακτρα, κέρδιζε κάποια επιπλέον χρήματα ως εικονογράφος σε μεγάλα περιοδικά μόδας, όπου έτυχε να δουλέψει μαζί με τον Gianni Versace το 1971. Έκτοτε η μόδα έγινε το πάθος του και το 1983 ίδρυσε την δική του επωνυμία, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή. Κομμάτια Moschino φορέθηκαν από αθλητές στην τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Τορίνο, μέχρι την Kylie Minogue στην περιοδεία Showgirl: The Greatest Hits Tour ή την Madonna στο Sticky & Sweet Tour.

Το πρώτο άρωμα Moschino – Moschino for Women – κυκλοφόρησε το 1987. Τα πιο διάσημα αρώματα αυτής της παιχνιδιάρικης επωνυμίας περιλαμβάνουν τα γυναικεία Eau de Toilette Moschino Funny!, Moschino I Love Love ή το Moschino Fresh Couture το μπουκάλι του οποίου θυμίζει απορρυπαντικό. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε το γυναικείο λουλουδένιο άρωμα Moschino Cheap & Chic ή το ανδρικό Eau de Toilette Moschino Uomo?

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου