Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sesderma

Σχετικά με την Sesderma

Η Sesderma είναι μια καινοτόμος επωνυμία δερμοκαλλυντικών, της οποίας τα προϊόντα βασίζονται στις ανακαλύψεις της παγκόσμιας δερματολογίας και της γενετικής κοσμητικής. Αυτή η ισπανική επωνυμία θέτει τις τάσεις στη σύγχρονη περιποίηση του δέρματος, τα προϊόντα της είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και έχει κερδίσει πολλά βραβεία.

 

Η ιστορία της επωνυμίας Sesderma άρχισε να γράφεται το 1989, όταν ιδρύθηκε από τον παγκοσμίου φήμης δερματολόγο Dr. Gabriel Serrano. Τα καλλυντικά Sesderma είναι τώρα διαθέσιμα σε σχεδόν 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα τους έχουν αναγνωριστεί από πελάτες και επαγγελματίες. Ταυτόχρονα, η Sesderma ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που παρουσίασε δερμοκαλλυντικά με επαναστατική νανοτεχνολογία, η οποία επιτρέπει στα ενεργά συστατικά να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. 

Οι πιο δημοφιλείς σειρές της επωνυμίας περιλαμβάνουν τα Sesderma C-Vit και Sesderma Azelac, ειδικά τη Sesderma μάσκα, τη Sesderma απολέπιση ή το Sesderma τζελ για το πρόσωπο και το σώμα Sesderma Salises. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε το γαλάκτωμα καθαρισμού Sesderma Hidraderm Facial ή το αντηλιακό Sesderma SPF 50.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου