Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kérastase Specifique Divalent

ΑΤΕΛΕΙΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Το λιπαρό τριχωτό της κεφαλής μπορεί να είναι πραγματικό εμπόδιο για υγιή, όμορφα μαλλιά.

Όταν χρησιμοποιείτε ακατάλληλα προϊόντα τότε τα φρεσκολουσμένα μαλλιά σύντονα θα βρωμίσουν ξανά στις ρίζες, αναγκάζοντάς σας να τα πλύνετε και πάλι με σαμπουάν. Όταν πλένεστε με προϊόντα τα οποία δεν δημιουργούν τη σωστή ισορροπία τότε απλώς ενεργοποιούν το τριχωτό της κεφαλής να παράγει υπερβολικό σμήγμα. Κι έτσι τα μαλλιά σύντομα θέλουν και πάλι πλύσιμο. Μέχρι σήμερα...

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η Kérastase συστήνει το SPECIFIQUE DIVALENT, μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης για λιπαρές ρίζες και ευαίσθητα μήκη. Η τριάδα των προϊόντων, τα οποία διατηρούν συνεχώς σε ισορροπία το σμήγμα στο δέρμα του κεφαλιού, συγχρόνως ενυδατώνουν τα ξηρά μήκη κι έτσι χαρίζουν απαλά, γεμάτα θρέψη μαλλιά με φρεσκάδα που διαρκεί.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

100 % ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Εκτός από τα μαλλιά, η επωνυμία Kérastase δεσμεύεται να φροντίζει το μέλλον μας και τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Καλωσορίζουμε αυτή την νέα εποχή υπεύθυνης πολυτέλειας παράγοντας τα θρυλικά μας μπουκάλια σαμπουάν από 100 % ανακυκλωμένο πλαστικό*.

*Εκτός από το καπάκι, τα πρόσθετα και τα χρώματα. 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

ΘΡΥΛΙΚΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
Μπάνιο με σαμπουάν για τη ρύθμιση του σμήγματος

Τα συνηθισμένα σαμπουάν απολιπαίνουν επιθετικά το τριχωτό της κεφαλής, γεγονός που οδηγεί στην αύξηση της παραγωγής σμήγματος. Αυτή η ελαφριά κρεμώδης σύνθεση καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, μειώνει το σχηματισμό σμήγματος και ταυτόχρονα θρέφει τα μαλλιά που είναι ευαίσθητα από το συνεχές πλύσιμο.

 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Καθαριστικός άργιλος για το Σαββατοκύριακο

Το να διατηρείτε το λιπαρό τριχωτό της κεφαλής σε ισορροπία απαιτεί κάτι περισσότερο από τακτικό πλύσιμο. Χρησιμοποιήστε μία φορά την εβδομάδα˙ αυτό το καθαριστικό σαμπουάν με την προσθήκη άργιλου που χαρακτηρίζεται από μια μοναδική κρεμώδη πράσινη σύνθεση με πολυτελή γήινη υφή που αφήνει τα μαλλιά υγιή και λαμπερά.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
Εντατικά ενυδατική τζελ μάσκα

Ακόμη και τα λιπαρά μαλλιά μπορεί να υποφέρουν από ξηρά μήκη και άκρες, κυρίως εξαιτίας του συχνού πλυσίματος με ακατάλληλα προϊόντα. Αυτή η μοναδική ελαφριά σύνθεση με φρέσκο άρωμα αντιπροσωπεύει μια νέα εκδοχή του εντατικού βαλσάμου για τα μαλλιά, το οποίο προσφέρει στα μαλλιά περιποίηση στα σημεία που το χρειάζονται περισσότερο.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου