Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kérastase Blond Absolu
Φροντίδα για αποχρωματισμένα ή ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά

Το ξανθό είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό λουκ!

Το να είστε ξανθιά είναι συναρπαστικό. Παρ’ όλα αυτά το ξάνοιγμα κάνει τα μαλλιά πορώδη και επιρρεπή στην ξηρότητα. Το χρώμα ξεθωριάζει και χάνει τον μοναδικό του τόνο.
Γνωρίστε το Kérastase Blond Absolu, μια επαγγελματική περιποίηση για ξανοιγμένα και αποχρωματισμένα μαλλιά, το οποίο διατηρεί τη λαμπερή τους εμφάνιση, ενδυναμώνει τις ίνες της τρίχας και αποκαθιστά την ποιότητά τους.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Έχετε υποβάλει τα μαλλιά σας σε μια ριζική αλλαγή χρώματος από μαύρα σε ξανθά; Δεν φοβάστε να πάτε μέχρι το πλατινένιο ή ασημένιο ξανθό;
Σε αυτή την περίπτωση τα μαλλιά σας θα χρειαστούν τη βαθιά περιποίηση του Kérastase Blond Absolu Cicaextreme, το οποίο περιέχει χαμηλού και υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ. Με τακτική χρήση, τα μαλλιά σας θα γίνουν κατά 94 % πιο πυκνά και κατά 85 % πιο ενυδατωμένα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ

Το να διατηρήσετε την ίδια απόχρωση ξανθού που δημιούργησε ο κομμωτής σας είναι μια πρόκληση. Μετά από μερικά λουσίματα, το ξανθό χρώμα αποκτά μια κίτρινη απόχρωση ή χάλκινοι τόνοι εμφανίζονται στα μαλλιά.
Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βάλετε στην καθημερινή σας ρουτίνα το προϊόν με μωβ χρωστικές Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet, το οποίο εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις. Χάρη σε αυτό, τα μαλλιά σας θα είναι ως και 8 φορές πιο λαμπερά. Συμπληρώστε τη φροντίδα με θερμική προστασία και κοντίσιονερ για ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ

Προτιμάτε τις φυσικές αποχρώσεις ξανθού; Είναι τα μαλλιά σας πιο φωτεινά με τεχνικές όπως μπαλαγιάζ ή ανταύγειες; Η ενυδάτωση και η ενδυνάμωση πρέπει να είναι το άλφα και το ωμέγα σας.
Χάρη στο συνδυασμό του σαμπουάν για λάμψη Bain Lumière μαζί με το κοντίσιονερ Cicaflash, τα μαλλιά σας θα είναι ως και 11 φορές πιο πυκνά. Μπορείτε να χαρίσετε στα μαλλιά σας extra ενυδάτωση κάθε βράδυ απλά εφαρμόζοντας τον ορό νύχτας Sérum Cicanuit ή τη μάσκα Cicaextreme μια φορά την εβδομάδα. .

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου