Πρησμένα μάτια και σακούλες κάτω από τα μάτια

Πρησμένα μάτια και σακούλες κάτω από τα μάτια
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   9
  •   3
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Πώς να αντιμετωπίσετε το πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Μην αφήσετε τα πρησμένα μάτια ή τις σακούλες να καταστρέψουν τη μέρα σας μετά από μια νύχτα χωρίς ύπνο! Εξοπλίστε τον εαυτό σας με αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα και διαβάστε τις συμβουλές μας πώς να αντιμετωπίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια εύκολα και γρήγορα.

Τί βοηθάει με το πρήξιμο κάτω από τα μάτια;

Τα πρησμένα βλέφαρα το πρωί σίγουρα δεν θα ενισχύσουν την ομορφιά σας, οπότε χρειάζεται να τα φροντίζετε τακτικά. Εστιάστε στα τζελ και στις κρέμες που καταπολεμούν το πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τα οποία περιέχουν:

  • πεπτίδια – μειώνουν το πρήξιμο, βοηθούν στην καλύτερη αναγέννηση της επιδερμίδας, αποκαθιστούν την υγεία της, λειαίνουν, ανορθώνουν την όψη της και σαν μπόνους λειαίνουν τις ρυτίδες,
  • καφεΐνη – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη μικροκυκλοφορία στην επιδερμίδα, βοηθά στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου νερού και ακόμη βοηθά στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου,
  • υαλουρονικό οξύ – ενυδατώνει αποτελεσματικά την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και διατηρεί τη φρέσκια εμφάνισή της.

Αυτά τα συστατικά βρίσκονται πιο συχνά στις κρέμες ματιών που καταπολεμούν τα πρησμένα μάτια. Παρ’ όλα αυτά περιέχουν και έναν αριθμό από άλλα ενεργά συστατικά που προστατεύουν την περιοχή των ματιών, ενεργοποιούν το κολλαγόνο (όπως τη ρετινόλη) και συστατικά με ανορθωτικό αποτέλεσμα.

Ένα μικρο-μασάζ στην περιοχή των ματιών με τα δάχτυλά σας βοηθά επίσης με το πρήξιμο. Συνδυάστε το τουλάχιστον με τη βραδινή εφαρμογή του ορού ή της κρέμας για τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Επιπλέον, αυτά τα λίγα λεπτά θα ενισχύσουν την απορρόφηση και τα αποτελέσματά τους.

Πρωινό μασάζ κατά του πρηξίματος κάτω από τα μάτια

Πάρτε κυριολεκτικά στα χέρια σας την αφαίρεση των συσσωρευμένων υγρών. Πραγματικά αυτά ευθύνονται για τα πρησμένα μάτια το πρωί. Τα ρόλερ για μασάζ προσώπου είναι ιδανικά για αυτό. Με αυτά μπορείτε να κάνετε ένα πολύ ευχάριστο και αποτελεσματικό μασάζ για να βελτιώσετε τη ροή του αίματος και της λέμφου γεγονός που μειώνει το πρήξιμο.

Το πιο μικρό από τα δύο ρόλερ είναι ιδανικό για τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Και εάν αφήσετε το ρόλερ στο ψυγείο όλη τη νύχτα, θα έχει ένα δροσιστικό αποτέλεσμα που προκαλεί την απαραίτητη ανακούφιση. Ή βυθίστε το ρόλερ σε νερό με παγάκια κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Ανακούφιση για τα πρησμένα βλέφαρα

Αξίζει πάντα να κάνετε μια μάσκα για τα πρησμένα μάτια στο σπίτι μετά το πρωινό ξύπνημα. Ή όταν θέλετε να πετύχετε ένα απόλυτα ξεκούραστη εμφάνιση πριν από ένα σημαντικό γεγονός.

  • Το να χρησιμοποιείτε τη μάσκα είναι πολύ απλό – αφαιρέστε το φύλλο, τοποθετήστε τη μάσκα κάτω από τα δύο πρησμένα βλέφαρα (ή ανάλογα με τον τύπο της μάσκας) και αφήστε τα ενεργά συστατικά να δράσουν.
  • Με τα πρησμένα βλέφαρα θα βοηθήσουν επίσης τα τζελ μαξιλαράκια ματιών τα οποία λειτουργούν με την αρχή του κρύου και καταπραΰνουν από το πρήξιμο.

Να θυμάστε ότι ο καλός ύπνος, η ισορροπημένη διατροφή και η κατανάλωση υγρών είναι βασικά. Αλλά εάν το πρήξιμο και οι σακούλες εμφανιστούν, να είστε προετοιμασμένες. Τώρα γνωρίζετε τί πρέπει να κάνετε για τα πρησμένα μάτια!