Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Juvena καλλυντικά

Σχετικά με την εταιρεία JUVENA

Η εταιρεία καλλυντικών JUVENA παρέχει άριστη φροντίδα κατά της γήρανσης του δέρματος. Από την ίδρυσή της το 1954, συνδυάζει την εξαιρετική ελβετική ποιότητα με καινοτόμες επιστημονικές έρευνες για την ανάπτυξη πραγματικά επαναστατικών αντιγηραντικών προϊόντων. Τα καλλυντικά JUVENA διακρίνονται για τις εκπληκτικές ιδιότητές τους και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών.

 

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της εταιρείας είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία SkinNova SC Technology η οποία προωθεί ενεργά την παραγωγή βλαστικών κυττάρων στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα ιδανικό μικρο-περιβάλλον για τα κύτταρα του δέρματος. Βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και εξασφαλίζει γενικότερα την ενίσχυση και τη φροντίδα του.

Η επωνυμία JUVENA προέρχεται από τη λατινική λέξη "juvenalis", δηλαδή νεότητα, και αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρείας. Στα περισσότερα από 60 χρόνια δραστηριότητάς της, η JUVENA αναγνωρίστηκε ως μία αληθινά πρωτοποριακή εταιρεία στον τομέα της έρευνας σχετικά με το δέρμα και ειδικότερα στα αντιγηραντικά καλλυντικά.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου