Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

Η επωνυμία καλλυντικών Helena Rubinstein φέρει το όνομα της ιδρύτριας της, μιας μοναδικής κυρίας που πίστευε στη δύναμη της ομορφιάς. Η Helena θεωρούσε την γυναικεία ομορφιά ένα ισχυρό μέσο για την επίτευξη στόχων, το οποίο συγχρόνως αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τόσο την ευφυΐα όσο και τη μόρφωση. Όλη η ζωή της ήταν αφιερωμένη στην ομορφιά και η πίστη της σε αυτήν οδηγούσε όλα της τα βήματα.

Η ιστορία της επωνυμίας Helena Rubinstein ξεκίνησε να γράφεται όταν η ιδρύτριά της ήταν 22 ετών και εγκατέλειψε την πατρίδα της - την Πολωνία - με κατεύθυνση την Αυστραλία. Χάρη στα θετικά σχόλια των γηγενών γυναικών για το δέρμα της, άρχισε να εργάζεται πάνω σε μία δική της κρέμα ενώ συγχρόνως παρείχε συμβουλές ομορφιάς και μάθαινε τις γυναίκες πώς να φροντίζουν σωστά το δέρμα τους. Το 1902 άνοιξε το πρώτο σαλόνι ομορφιάς και ήταν πλέον σαφές ότι τα καλλυντικά της θα ήταν έργο ζωής.

Η Helena συνεργαζόταν με τους καλύτερους επιστήμονες της εποχής της και δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά καινοτόμες λύσεις επιστημονικής έρευνας στον τομέα της ομορφιάς. Η μάσκαρα Helena Rubinstein, η πρώτη σύγχρονη μάσκαρα αυτού του είδους, είναι μόνο μία από τις σημαντικές καλλυντικές της ανακαλύψεις. Για περισσότερα από 100 χρόνια, το όνομα Helena Rubinstein αποτελεί εγγύηση ότι τα συγκεκριμένα υψηλής ποιότητας καλλυντικά ικανοποιούν τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών γυναικών.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου