Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρώματα γάμου για γυναίκες

Συνδυάστε την ανάμνηση του γάμου σας με ένα εξαίρετο άρωμα! Χάρη σε αυτό θα θυμάστε τη μεγάλη σας μέρα όποτε το αισθάνεστε. Επιλέξαμε τα αρώματα γάμου με την καλύτερη βαθμολογία από τους πελάτες μας και με την μεγαλύτερη αντοχή, έτσι ώστε το άρωμά να σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πώς να επιλέξετε το καλύτερο άρωμα για τη νύφη; Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μερικές συμβουλές. 

 

  • Συνδυάστε το άρωμα με το στυλ του γάμου σας και το χρώμα του. Μια μπλε φιάλη αρώματος μπορεί να χρησιμεύσει και ως «κάτι μπλε» για τη νύφη.
  • Το γαμήλιο άρωμα είναι μια ευκαιρία να δείξετε ότι ο άντρας σας κι εσείς ταιριάζετε. Επιλέξτε ένα unisex άρωμα που θα σας ενώσει με το ίδιο άρωμα που όμως ταυτόχρονα θα μυρίζει ελαφρώς διαφορετικά στον καθένα.
  • Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν αρώματα με εκδοχή για εκείνη και για εκείνον. Έτσι, μπορεί για παράδειγμα η νύφη να βάλει το Armani Emporio Because It's You και ο γαμπρός το Armani Emporio Stronger With You.
  • Εάν θέλετε να κάνετε την αρωματική σας εμπειρία πιο έντονη χρησιμοποιήστε ένα σετ αρώματος. Ένα αρωματισμένο γαλάκτωμα σώματος θα τυλίξει το δέρμα σας από την κορυφή ως τα νύχια.
  •  

Τελικά, το σημαντικότερο είναι να αρέσει το άρωμα και στη νύφη και στο γαμπρό. Επιλέξτε το καλύτερο και απολαύστε μια αρωματισμένη ημέρα γάμου. 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου