Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πριν το γάμο

Στο γάμο σας, να είστε εκθαμβωτική με τέλειο μακιγιάζ, λαμπερό δέρμα, υπέροχο χτένισμα κι ευχάριστο άρωμα. Επιλέξαμε προσεκτικά τα καλύτερα καλλυντικά και αρώματα για να αποκτήσετε πραγματικά μία καταπληκτική εμφάνιση. Τι μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας; 

 

Γαμήλιες προετοιμασίες 

Η προετοιμασία της νύφης δεν περιορίζεται μόνο στην ημέρα του γάμου. Ξεκινήστε μερικές εβδομάδες πριν από το γάμο. Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας, περιποιηθείτε την με μάσκες προσώπου, απαλύνετε το δέρμα ολόκληρου του σώματος και χαλαρώστε το μυαλό σας με αρωματοθεραπεία. Με τις μάσκες προσώπου, τα πίλινγκ, τα γαλακτώματα σώματος και τα αρωματικά κεριά για ηρεμία που προσφέρουμε, θα σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε εύκολα.  

Εάν σας έχουν καλέσει σε γάμο και θέλετε να ευχαριστήσετε τη νύφη με κάτι απλό, επιλέξτε από την προσφορά μας για γαμήλια δώρα. Ένα υπέροχο άρωμα, ένα πολυτελές κερί ή ένα σετ δώρου σίγουρα θα την κάνουν να χαρεί. 

Τα απαραίτητα της κάθε νύφης 

Την μεγάλη μέρα όλα πρέπει να είναι τέλεια. Στον κατάλογό μας θα βρείτε αρώματα γάμου καθώς και τα καλύτερα προϊόντα για το γαμήλιο μακιγιάζ και τη δημιουργία τέλειου γαμήλιου χτενίσματος, που είναι αξιόπιστα κι έχουν μεγάλη αντοχή. 

Είναι σίγουρο ότι και οι καλεσμένοι θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση την ημέρα του γάμου. Για την περίπτωση που θα μουντζουρωθεί το μακιγιάζ ή θα χαλάσει το χτένισμα, προετοιμάστε τους ένα γαμήλιο καλάθι «πρώτων βοηθειών» στις τουαλέτες.  

Κάτι για τον γαμπρό 

Για τους γαμπρούς επιλέξαμε τα καλύτερα ανδρικά προϊόντα περιποίησης σώματος, μαλλιών και γενειάδας και τα καλύτερα ανδρικά αρώματα γάμου. Ο γαμπρός πρέπει να συμβαδίζει με τη νύφη, οπότε μην μείνετε πίσω. 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου