Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρουτίνα μακιγιάζ

Δυστυχώς, η φύση δεν μας έχει προικίσει όλους με τέλεια επιδερμίδα. Οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε διάφορα δερματικά προβλήματα, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πιο κάτω, μπορείτε να διαβάσετε μερικές συμβουλές για να βελτιώσετε την όψη της επιδερμίδας σας και να αισθανθείτε καλύτερα.
Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκπτωση 15% που προσφέρει το κατάστημά μας στα διακοσμητικά καλλυντικά και θα χρειαστείτε για τη ρουτίνα μακιγιάζ που περιγράφουμε.

Βήμα 1: Περιποίηση και λείανση

Πριν ξεκινήσετε να καλύπτετε οτιδήποτε στο πρόσωπό σας, πρέπει να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας την απαιτούμενη ενυδάτωση και να λειάνετε την υφή της. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια βάση μακιγιάζ. Βελτιώνει την όψη του μακιγιάζ, δεν το αφήνει να συσσωρεύεται στις ρυτίδες και παρατείνει τη διάρκειά του.

Επιλέξαμε τις καλύτερες βάσεις μακιγιάζ

Βήμα 2: Κάλυψη και ενοποίηση

Επιλέξτε το κατάλληλο make-up ανάλογα με το επίπεδο κάλυψης που επιθυμείτε και με τον τόνο και τύπο της επιδερμίδας σας. Τα υγρά make-up είναι εξαιρετικά εύχρηστα, ταιριάζουν σχεδόν σε όλους και διατίθενται σε πραγματικά ευρεία γκάμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε make-up σε μορφή compact ή mousse (ιδανικά για λιπαρή επιδερμίδα) ή make-up σε μορφή stick (για υψηλότερη κάλυψη).

Τα πιο αγαπημένα make-up σε ένα μέρος

Βήμα 3: Ματ ή λαμπερό φινίρισμα;

Παρόλο που το πιο κυρίαρχο trend αυτή τη στιγμή είναι το glow skin, η μικτή και λιπαρή επιδερμίδα απαιτεί τη χρήση πούδρας στη ζώνη Τ. Κατάλληλη είναι, για παράδειγμα, μια λεπτή πούδρα σε μορφή σκόνης. Με αυτό τον τρόπο θα παρατείνετε την άψογη εμφάνιση του μακιγιάζ σας. Η πούδρα σε μορφή compact είναι κατάλληλη για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα του μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχετε ξηρή επιδερμίδα; Προτιμήστε τις πούδρες με ελαφρύ εφέ λάμψης. Εάν δεν θέλετε να επηρεάσετε την απόχρωση του make-up σας, επιλέξτε μια διάφανη πούδρα.

Βήμα 4: Ατελείωτη διάρκεια

Γνωρίζατε πως ένα σπρέι φιξαρίσματος μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μακιγιάζ σας έως και αρκετές ώρες; Πλέον είστε σίγουρες πως το πρόσωπό σας θα είναι άψογο στο γραφείο ή όταν χορεύετε σε ένα πάρτι μέχρι πρωίας. Προσδίδει επίσης ενυδάτωση, προστασία και λάμψη ή ελαφρώς ματ όψη στην επιδερμίδα.

Σπρέι φιξαρίσματος με εγγυημένα αποτελέσματα

Αγοράστε όλα τα προϊόντα που αναφέρονται πιο πάνω με έκπτωση 15%