Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Elie Saab

Elie Saab

Τα αρώματα Elie Saab κρύβουν την ατμόσφαιρα του σύγχρονου κόσμου της μόδας και τη συναρπαστική γοητεία του αραβικού τοπίου. Ο συνδυασμός στοιχείων δυτικής και ανατολικής κουλτούρας είναι επίσης τυπικός για τις δημιουργίες, στο χώρο της μόδας, ενός εξαιρετικού σχεδιαστή λιβανέζικης καταγωγής του οποίου το όνομα φέρει η επωνυμία.

Ο Elie Saab ανακάλυψε την αγάπη του για τη μόδα νωρίς στη νιότη του και άνοιξε την πρώτη μπουτίκ του σε ηλικία 18 ετών. Η επιτυχία ήρθε σταδιακά, αλλά το βασικό σημείο καμπής και η παγκόσμια επιτυχία ήρθε το 2002. Η ηθοποιός Halle Berry με ένα μπορντό φόρεμα από το εργαστήρι του, περπάτησε πάνω στο κόκκινο χάλι και κέρδισε το Όσκαρ Ά ρόλου. Οι τουαλέτες του Elie Saab φοριούνται έκτοτε από πολλές κορυφαίες προσωπικότητες, όπως η Angelina Jolie και η Taylor Swift.

Χρειάστηκαν σχεδόν 10 χρόνια από το άνοιγμα της πρώτης μπουτίκ, προτού η επωνυμία Elie Saab παρουσιαστεί επίσης στον κόσμο των αρωμάτων. Ωστόσο το πρώτο κιόλας άρωμα με την απλή ονομασία Elie Saab Le Parfum αγαπήθηκε αμέσως από τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε νέο άρωμα Elie Saab που κυκλοφορεί αντανακλά την πολυτέλεια της επωνυμίας, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Ανακαλύψτε τη θηλυκότητα, την κομψότητα και τον αισθησιασμό που κρύβει κάθε άρωμα Elie Saab.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου