Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μόνο αυθεντικά προϊόντα

Προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε κοντά μας, εμείς τα αγοράζουμε από προμηθευτές πιστοποιημένους από τους κατασκευαστές. Αυτό στην πραγματικότητα, καθιστά αδύνατο να παραδίδουμε προϊόντα κατώτερης ποιότητας ή μη γνήσια προϊόντα. Τα αρώματα που βρίσκετε στην προσφορά μας προέρχονται από τους ίδους προμηθευτές που παραδίδουν τα προϊόντα και στα κλασικά κατασήματα.
Βρισκόμαστε στην αγορά από το 2004 και εξυπηρετήσαμε δεκάδες χιλιάδες πελάτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Σε περίπτωση που δεν πωλούσαμε γνήσια προϊόντα, αυτό το γεγονός θα είχε φθάσει στο φως. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα μας περίμενε μόνο η επιβολή κυρώσεων από τους κρατικούς θεσμούς, αλλά και μια δκαστική αγωγή από τον κατασκευαστή.
Οι αναφορές των συνεργατών μας μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως εγγύηση ποιότητας προϊόντος. Παρέχουμε τα προϊόντα μας σε μια σειρά από καταστήματα σε όλη την Τσέχικη Δημοκρατία, συνεργαζόμαστε με αεροπορικές εταιρείες που πωλούν τα προϊόντα μας στα αεροσκάφη τους, διανέμουμε αρώματα σε εκδότες που τα χρησιμοποιούν ως δώρα σε διαγωνισμούς κ.λπ.
Ως μία από τις πρώτες εταιρείες, έχουμε επίσης γίνει μέλη του APEK Electronic Commerce Association. Αυτός ο οργανισμός, ο οποίος συμμετέχει στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Τσεχική Δημοκρατία, χορηγεί πιστοποιητικά μόνο σε εμπόρους που πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια. Εάν όμως διαθέταμε μη γνήσια προϊόντα, αυτό το πιστοποιητικό θα μας είχε αφαιρεθεί. Κάθε ηλεκτρονικό εμπόριο ελέγχεται διεξοδικά. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ανώνυμες αγορές στις οποίες ελέγχεται η ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων.
Από το 2006, μας δόθηκε επίσης το πιστοποιητικό SAOP που εξέδωσε η γνωστή Ένωση Τροφίμων της Τσεχικής Δημοκρατίας. Από το 2008, κατέχουμε και τον κώδικα δεοντολογίας χωρίς διακρίσεις, ο οποίος εκδίδεται επίσης από την Ένωση Άμυνας Καταναλωτών.
Εάν θέλετε όμως να τα δείτε όλα με τα μάτια σας, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στα γραφεία και τα καταστήματα μας, όπου μπορείτε όχι μόνο να δείτε όλα τα προϊόντα μας αλλά και να τα αγοράσετε.
Γιατί είμαστε τόσο φθηνοί?
"Γιατί είμαστε τόσο φθηνοί?" Αναμφισβήτητα μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας. Πώς είναι δυνατόν οι τιμές μας να είναι συχνά ακόμη και 70% χαμηλότερες από ό,τι στα καταστήματα όταν έχουμε τους ίδιους προμηθευτές?
Η απάντηση είναι πολή απλή. Σε αντίθεση με τα καταστήματα, εργαζόμαστε με πολύ μικρότερα περιθώρια. Επιπλέον, δεν χρειαζόμαστε να πληρώνουμε ακριβά ενοίκια σε εμπορικά κέντρα, πλατείες, κέντρα πόλεων κλπ. Το κόστος ενοικίασης ακόμη και των μικρότερων καταστημάτων σε τέτοια σημεία ανεβαίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες το μήνα. Σ'αυτό πρέπει να προσθέσουμε επίσης και το γεγονός ότι, αντίθετα από τα καταστήματα, πωλούμε πολύ περισσότερα προϊόντα. γι'αυτό αγοράζουμε περισσότερα από τους προμηθευτές μας και, χάρη σε αυτό, έχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές της αγοράς.
Χάρη σε αυτό, είμαστε πάντα σε θέση να σας προσφέρουμε τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Γράψτε μας μήνυμα.
Με την αποστολή, η εταιρεία Notino s.r.o. θα επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με σκοπό την εξέταση του αιτήματός σας βάσει έννομου συμφέροντος. Έχετε το δικαίωμα να αντικρούσετε. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην .