Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Delia Cosmetics

Το Notino προτείνει

Σχετικά με την Delia Cosmetics

Αισθανθείτε κι εσείς όμορφα και άνετα κάθε μέρα. Η Delia Cosmetics τονίζει τη φυσική σας ομορφιά και βοηθά τον αληθινό σας εαυτό να λάμψει.

Η πολωνική εταιρεία Delia Cosmetics είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και αντανακλά αυτήν ακριβώς την ατμόσφαιρα. Όλα τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα αγάπης, εξαιρετικής φροντίδας και υψηλής ποιότητας και είναι ο λόγος που διατηρεί την εταιρεία ανάμεσα στις πιο αγαπημένες παγκοσμίως τα τελευταία 20 χρόνια. Τα καλλυντικά Delia θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τις ρυτίδες, να καταπολεμήσετε τις χρωστικές κηλίδες, να ενισχύσετε τα νύχια σας ή να εξουδετερώσετε τις κίτρινες αποχρώσεις στα ξανθά μαλλιά. Προσφέρει προϊόντα για την περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών και νυχιών. Και φυσικά δεν λείπουν ούτε τα διακοσμητικά καλλυντικά.

Η βαφή φρυδιών Delia Henna εξασφαλίζει έντονο χρώμα με μεγάλη διάρκεια και πυκνώνει τα φρύδια. Είναι επίσης κατάλληλη για τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει την τέλεια εμφάνιση. Το top coat βερνίκι νυχιών Delia Hybrid Gel χαρίζει λάμψη στο μανικιούρ σας. Επιταχύνει το στέγνωμα του βερνικιού, εξασφαλίζει υψηλή λάμψη και προστατεύει από το ξεφλούδισμα μέχρι και 7 ημέρες.

Γίνετε κι εσείς μία από τις χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο που εμπιστεύονται την Delia Cosmetics.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου