Το BAD BOY έρχεται στο Notino!

 Από την 1η Απριλίου, το Carolina Herrera Bad Boy σας περιμένει μαζί με ένα πολυτελές νεσεσέρ καλλυντικών δώρο και δωρεάν έξοδα αποστολής!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένουΚανόνες; Αρχές; Τις δημιουργείτε μόνοι σας και το ανδρικό άρωμα Carolina Herrera Bad Boy τις επικυρώνει. Η ηρωική δύναμη και η τόλμη που εκπέμπει αυτό το άρωμα συμπληρώνει απόλυτα την επαναστατική ψυχή σας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

 Το άρωμα Bad Boy σας καθοδηγεί μέσα από μια πολύπλοκη αισθητική εμπειρία. Αρχικά, σας εντυπωσιάσει η τολμηρή και κομψή εισαγωγή του που εκφράζεται μέσω ενός συνδυασμού από γκρέιπφρουτ και πιπέρι. Το βαθύ, γλυκό καπνώδες βετιβέρ μαζί με το φασκόμηλο, αρχίζουν σταδιακά να βγαίνουν στο προσκήνιο και χαρίζουν μαγνητισμό στο άρωμα. Το άρωμα σβήνει αργά με ένα αισθησιακό κύμα κακάο και ζεστές νότες φασολιών τόνκα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Από την 1η Απριλίου, θα λάβετε ένα κομψό νεσεσέρ καλλυντικών ως δώρο με την αγορά του αρώματος Bad Boy.

Επιπλέον, τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας είναι δωρεάν!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ
ΙΔΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ  

Τα ετερώνυμα έλκονται. Τα δύο αυτά αρώματα μοιάζουν πολύ μεταξύ τους αλλά είναι ταυτόχρονα μοναδικά. Το GOOD GIRL ακτινοβολεί γυναικεία δύναμη ενώ το BAD BOY χαρακτηρίζεται από μυστηριώδη ένταση. Οι διαφορές τους τα ενώνουν - σε οτιδήποτε καλό και κακό. Είναι ένα μοναδικό ζευγάρι και δε μοιάζει με κανένα άλλο. 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Το Good Girl αντανακλά τη δυαδικότητα της γυναίκας. Το θάρρος και την γοητεία. Την κομψότητα και το μυστήριο. Καθρεφτίζει τη σύγχρονη γυναίκα με αυτοπεποίθηση που εκφράζεται μέσω των αντιθέσεων της.

ΑΓΟΡΆ ΜΕ ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου