Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ARMANI

Armani

Ο οίκος Armani εκπροσωπεί την κομψότητα που συνδυάζει τη διαχρονικότητα και τα σύγχρονα τρεντ. Ο Giorgio Armani θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους Ιταλούς σχεδιαστές μόδας όλων των εποχών. Με το μοναδικό του στυλ που συνδυάζει τη φυσικότητα με μια δόση εκκεντρικότητας, κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Όπως τα ενδύματα έτσι και τα καλλυντικά και αρώματα Armani είναι συνώνυμα με την ποιότητα, την διαχρονικότητα και την επιτυχία.

Πριν ιδρύσει τη δική του εταιρεία, ο Armani συνεργάστηκε ως ανεξάρτητος σχεδιαστής με διάφορους οίκους μόδας. Τη δεκαετία του 1970 δημιούργησε την πρώτη του προσωπική κολεξιόν και λίγο αργότερα παρουσίασε στην αγορά μια σειρά καλλυντικών, μακιγιάζ και αρωμάτων με την επωνυμία Armani.

Το ανδρικό άρωμα Armani Acqua di Giò και το γυναικείο Armani Si είναι κλασικά διαχρονικά αρώματα που έχουν αφήσει ιστορία και εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή. Είτε πρόκειται για δοκιμασμένα στο χρόνο, κλασικά αρώματα ή για μοντέρνες εκδοχές τους, επιλέγοντας ένα άρωμα Armani ποτέ δεν κάνετε λάθος.πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου