Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alfaparf Milano

Σκετικά με την Alfaparf Milano

Όταν ομορφιά σημαίνει νέο στυλ - η Alfaparf Milano είναι η εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων μαλλιών με πραγματική ιταλική φινέτσα. Η θετική ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η τελειότητα αντανακλώνται σε κάθε προϊόν της εταιρείας. Τα προϊόντα Alfaparf είναι ένας συνδυασμός εμπειρίας, δημιουργικότητας και αδιαμφισβήτητου ιταλικού στυλ.

 

Τα μαλλιά είναι το πάθος, η εμμονή και η πεποίθηση της ζωής τους. Οι ειδικοί των μαλλιών της Alfaparf δεν παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά, αλλά παίρνουν πολύ σοβαρά αυτό που κάνουν. Είναι περήφανοι ότι δουλεύουν για τα πάντα οι ίδιοι ήδη για πάνω από 35 χρόνια - από την αρχική σύνθεση, τις δοκιμές έως την παραγωγή. Και το πιο σημαντικό - ό,τι μαθαίνουν για την περιποίηση των μαλλιών το μοιράζονται με πάθος και αφοσίωση.

Η σειρά προϊόντων Alfaparf Semi di Lino προσφέρει λύσεις για ξηρά, θαμπά ή κατεστραμμένα μαλλιά, καθώς και για ακάθαρτο τριχωτό της κεφαλής. Η απόλυτη βάση περιποίησης είναι το σαμπουάν Alfaparf, το οποίο θα προετοιμάσει τα μαλλιά σας για περαιτέρω φροντίδα. Και αν θέλετε να δώσετε στα μαλλιά σας μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, δοκιμάστε τη συλλογή Alfaparf Keratin Therapy με σύμπλεγμα κερατίνης.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου