Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nivea Men

Nivea Men

Ακόμη και οι άνδρες επιθυμούν να χρησιμοποιούν καλλυντικά που τους εξασφαλίζουν άψογη, περιποιημένη εμφάνιση. Είτε ετοιμάζεστε για ραντεβού είτε για επαγγελματική συνάντηση, ποτέ δεν ήταν ευκολότερη η φροντίδα της εμφάνισή σας. NIVEA MEN - περιποίηση για τα μαλλιά, τα γένια, το πρόσωπο και το σώμα.

Η Nivea ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα της εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια. Η θρυλική Nivea Creme εμφανίστηκε στην αγορά για πρώτη φορά το 1911. Η ανανεωμένη εκδοχή της συνεχίζει να είναι δημοφιλής κυρίως λόγω στην πολυχρηστικότητά της. Επιπλέον, η Nivea Men Creme είναι προσαρμοσμένη στο ανδρικό δέρμα και χαρακτηρίζεται από ελαφριά υφή και αναζωογονητικό άρωμα.

Ωστόσο τα ελεγμένα και αναγνωρισμένα ανδρικά προϊόντα Nivea είναι ποικίλα. Ενισχυτικό σαμπουάν, τζελ για το ντους Nivea Men, βάλσαμο για τα χείλη, αποσμητικό Nivea Men - κάθε άντρας οφείλει να έχει στη διάθεσή του αυτά τα προϊόντα. Από την προσφορά προϊόντων της εταιρείας δεν λείπει ο αφρός ή το τζελ ξυρίσματος και φυσικά, το απαραίτητο βάλσαμο για μετά το ξύρισμα Nivea Men.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου