Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Filorga

Σχετικά με την εταιρεία Filorga

Η γαλλική εταιρεία Filorga ειδικεύεται στα καλλυντικά αντιγήρανσης. Η ιστορία της άρχισε τη δεκαετία του 1970 όταν ο Dr. Tordjman ξεκίνησε την έρευνα σχετικά με τη γήρανση του δέρματος. Η εταιρεία κατοχύρωσε την τεχνολογία NCEF® – ένα μοναδικό τρόπο επιβράδυνσης της διαδικασίας γήρανσης και διόρθωσης των ήδη υφιστάμενων ατελειών.

 

Η Laboratoires Filorga ασχολήθηκε αρχικά με τα επαγγελματικά προϊόντα. Τα πίλινγκ από οξέα φρούτων, η μεσοθεραπεία και οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος σημείωσαν τεράστια επιτυχία στους ειδικούς του τομέα της αισθητικής ιατρικής και της δερματολογίας.

Η Filorga εμπνεύστηκε από την επιτυχία της επαγγελματικής φροντίδας και το 2007 παρουσίασε την πρώτη σειρά προϊόντων για χρήση στο σπίτι. Η συλλογή Medi-Cosmetique® παρέχει μη επεμβατικές αλλά εξίσου αποτελεσματικές λύσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα της κρέμας Filorga Time Filler ή της μάσκας Filorga Meso Mask στο σπίτι, χωρίς να επισκεφθείτε οποιαδήποτε κλινική. Τα καλλυντικά Filorga λειαίνουν τις ρυτίδες, επαναφέρουν στο δέρμα τη λάμψη και τη σφριγηλότητα ενώ εκπληρώνουν την ευχή για όμορφη επιδερμίδα χωρίς σημάδια γήρανσης και ατέλειες.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου