Σχετικά με την εταιρεία Carolina Herrera

«Έχω ευθύνη για τη σύγχρονη γυναίκα - ευθύνη να την κάνω μοντέρνα, να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και να νιώθει όμορφα ανάμεσα σε όλους τους άλλους.» Τα λόγια της σχεδιάστριας μόδας από τη Βενεζουέλα, Carolina Herrera, αντικατοπτρίζονται στις ιδέες της εταιρείας, στην οποία έδωσε πνοή το 1980 και της χάρισε το όνομά της.

Επηρεασμένη από τη διεθνή κουλτούρα και μόδα, η Carolina Herrera ξεχώρισε από την αρχή με το ιδιαίτερο στυλ της. Με την υποστήριξη της Diana Vreeland, της θρυλικής συντάκτριας μόδας του Vogue, έκανε το ντεμπούτο της με μια κολεξιόν που παρουσίασε στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης όπου και έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Σύντομα άρχισε να ντύνει την Jacqueline, την Caroline Kennedy, τη Laura Bush και αργότερα την Michelle Obama.

Ο οίκος εισήλθε με επιτυχία στον κόσμο των αρώματων το 1988 και παρουσίασε το πρώτο άρωμα Carolina Herrera. Ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία της συλλογής Carolina Herrera 212 που παραπέμπει με την ονομασία της στο αγαπημένο Μανχάταν, ενώ το άρωμα Carolina Herrera Good Girl αγαπήθηκε εξίσου. Τα αρώματα και οι άλλες δημιουργίες του οίκου πρεσβεύουν την πολυτέλεια, την κομψότητα και την διαχρονικότητα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Άνοιγμα φίλτρου Κλείσιμο φίλτρου

Προτεινόμενο

12

12 Εμφάνιση επόμενου