Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΡΩΜΑΤΑ VERSACE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ VERSACE

Η επωνυμία Versace είναι όχι μόνο στον κόσμο της μόδας σύμβολο της ιταλικής πολυτέλειας και του διαχρονικού στυλ με μια πινελιά εκκεντρικότητας. Κομμάτια μόδας, αρώματα και αξεσουάρ με το θρυλικό λογότυπο της Μέδουσας συνδυάζουν έναν μοντέρνο τρόπο ζωής με μια αγάπη για την ιταλική παράδοση και την οικογενειακή κληρονομιά.

Η ιστορία αυτής της πολυτελούς επωνυμίας χρονολογείται πίσω στο 1978, όταν ιδρύθηκε στο Μιλάνο από τον προοδευτικό και εκκεντρικός σχεδιαστή μόδας Gianni Versace. Το ξεχωριστό του στυλ κέρδισε ξαφνικά θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και η επωνυμία Versace έγινε ένας από τους κορυφαίους διεθνείς οίκους μόδας. Το πρώτο άρωμα Versace – Gianni Versace for Women – κυκλοφόρησε το 1981, ενώ σήμερα ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει δεκάδες αρώματα Versace για γυναίκες και άνδρες.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά αρώματα Versace για άνδρες περιλαμβάνεται το Eau de Toilette Versace Eros με αρωματική σύνθεση, τα Eau de Toilette Dylan Blue και Versace The Dreamer ή το πραγματικά ζεστό Eau de Parfume Versace Eros Flame. Οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο λάτρεψαν το θρυλικό φρουτώδες – λουλουδένιο άρωμα Versace Bright Crystal ή το λουλουδένιο – ξυλώδες Versace Versense. Επίσης μεγάλη επιτυχία έχουν και τα αρώματα Versace για γυναίκες σε σετ δώρου που συνοδεύονται από καλλυντικά σώματος.

Αρωματίστε τον εαυτό σας με αρώματα Versace – ακαταμάχητα αρώματα με ιταλικό ταμπεραμέντο.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου