Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Amouage

Amouage

Ο Amouage είναι ένας πολυτελής οίκος αρωμάτων, γνωστός για τα άριστης ποιότητας αρώματά του, στη σύνθεση των οποίων θα βρείτε μόνο τα καλύτερης ποιότητας συστατικά από όλο τον κόσμο. Στη δημιουργία αυτής της πολυτελούς επωνυμίας, η ανατολή συναντά τη δύση και η παραδοσιακή αραβική τέχνη συναντά τις σύγχρονες καινοτομίες.

 

Η ιστορία της επωνυμίας Amouage ξεκίνησε το 1983 στο Σουλτανάτο του Ομάν, η κληρονομιά του οποίου είναι εμφανής σε κάθε άρωμα Amouage. Όλα τα αρώματα αναμειγνύονται στο χέρι, από προσεκτικά επιλεγμένα σπάνια συστατικά, τα οποία μαζί δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις και κομψούς αρμονικούς συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα που διαρκεί με μια σταγόνα πατίνας που θα σας τυλίξει σαν ένα πολυτελές μεταξωτό φουλάρι.

Δοκιμάστε τα αρώματα Amouage στο δέρμα σας και θα πεισθείτε για την απαράμιλλη ποιότητά τους και την τέλεια χειροτεχνία τους. Ανάμεσα στα πιο αξιοσέβαστα από αυτά είναι τα Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour ή το Interlude, τα οποία με το πέρασμα του χρόνου δίκαια έχουν γίνει θρυλικά στην αρωματοποιΐα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου