Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λεία και μεταξένια επιδερμίδα χωρίς τριχοφυΐα για διάστημα 8 εβδομάδων; Δοκιμάστε την Philips Lumea Prestige!

23 Απριλίου 2018Notino
Σφίγγετε τα δόντια ενώ τραβάτε το κερί από το δέρμα ή ακούτε το δυσοίωνο βούισμα της αποτριχωτικής μηχανής πριν σας «δαγκώσει» στα πόδια;

 Όταν μια γυναίκα ήθελε να πάρει μια ανάσα ανακούφισης από το ξύρισμα για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες, η δυσάρεστη και επώδυνη αποτρίχωση αποτελούσε μία αναπόφευκτη λύση. Η τακτική αποτρίχωση με λέιζερ στα δερματολογικά κέντρα δεν είναι επίπονη αλλά κοστίζει. Η αποτρίχωση με IPL με την Philips Lumea είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρείτε ανώδυνα ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες και να αποτρέψετε την επανεμφάνισή τους, με την άνεση του σπιτιού σας.

Που οφείλεται η μαγεία της;

Η μέθοδος IPL είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία αποτρίχωσης, η λειτουργία της οποίας βασίζεται στο έντονο παλμικό φως (Intense Pulsed Light). Μέχρι στιγμής αποτελούσε μία από τις υπηρεσίες των επαγγελματικών ινστιτούτων αισθητικής, τα οποία προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν διάφορες θεραπείες με τη χρήση IPL. Η συσκευή Philips Lumea συνδυάζει ασφάλεια, απλότητα και υψηλή απόδοση, με την άνεση του σπιτιού σας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι παλμοί φωτός παράγουν θερμότητα η οποία δρα στη ρίζα της τρίχας που έτσι περνά στη λεγόμενη φάση ηρεμίας. Στα σημεία όπου εφαρμόζεται η θεραπεία προκαλείται η φυσική πτώση των τριχών, σταματά η επακόλουθη ανάπτυξή τους και το δέρμα γίνεται μεταξένια απαλό.

Με τακτική θεραπεία κάθε δύο εβδομάδες, το επιθυμητό αποτέλεσμα εμφανίζεται μετά από 4-5 χρήσεις. Στη συνέχεια η θεραπεία επαναλαμβάνεται μόνο όταν απαιτείται. Η Philips Lumea είναι κατάλληλη για αποτρίχωση στα πόδια, τις μασχάλες, τη γραμμή του μπικίνι και με τη χρήση ειδικού εξαρτήματος γίνεται κατάλληλη και για τις τρίχες του προσώπου στο άνω χείλος ή στο πηγούνι.

Μία Lumea, χρόνια ικανοποίησης

Η Philips Lumea δεν έχει κρυμμένα κόστη. Όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται σε μια κομψή συσκευασία. Και το σημαντικότερο - η Lumea λειτουργεί πραγματικά. Απόδειξη είναι οι περισσότεροι από 1 500 000 ικανοποιημένοι χρήστες παγκοσμίως και τα 14 χρόνια έρευνας.

Διαβάστε περισσότερα