Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τελείες αντί για γραμμές – η νέα τάση λέγεται Dot make-up

1 Δεκεμβρίου 2017Notino
Ξυπνήστε την θεά του στυλ μέσα σας με αυτή τη νέα τάση μακιγιάζ. Οι γραμμές δεν είναι στη μόδα φέτος και η τάση του “dot eyeliner” εμφανίστηκε πρόσφατα στις πασαρέλες σε επιδείξεις των γκουρού της μόδας, όπως είναι οι Valentino, Fendi και Gucci.

Συνδυάζει το “tribal style“ με το δραματικό μακιγιάζ ματιών που είναι δημοφιλές αυτούς τους ψυχρούς μήνες.

Πώς επιτυγχάνεται αυτή η αυθεντική εμφάνιση; Να είστε δημιουργικές! Δεν υπάρχουν περιορισμοί ή κανόνες. Εκφραστείτε ελεύθερα.

Ξεκινήστε με μία βάση που ενοποιεί τον τόνο χρώματος της επιδερμίδας. Η αγαπημένη μας βάση που φωτίζει την επιδερμίδα είναι η Lumi Magique της L'Oréal Paris. Μην ξεχάσετε να περιποιηθείτε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας χρησιμοποιώντας την Mascara Clear Lash της Artdeco για καλύτερο φιξάρισμα.

Η βάση της σκιάς ματιών θα πρέπει να είναι μάλλον ουδέτερη ή ματ χρυσή. Σε αυτή την περίπτωση η δύναμη βρίσκεται στην απλότητα. Στην παλέτα σκιών ματιών της Artdeco Most Wanted palette θα βρείτε όλες τις αποχρώσεις που είναι φέτος στη μόδα. Ξεκινήστε με τον πιο ανοιχτό τόνο στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου και καταλήξτε με τον πιο σκούρο στην εξωτερική γωνία. Έτσι οπτικά θα εμβαθύνετε το βλέμμα σας. Σε αυτό το στυλ του μακιγιάζ είναι προτιμότερο να ταιριάζει το κραγιόν με τη σκιά των ματιών σας, για να μην αποσπούν τα χείλη την προσοχή από τα μάτια που πρωταγωνιστούν 😊. Κάλυψη μακράς διάρκειας σας εγγυάται το κραγιόν της Makeup Revolution 3>Iconic Matte Nude.

Voila! Τώρα που έχουμε έτοιμη μια βάση που φαίνεται φυσική, έφτασε η στιγμή για να εκφραστούμε δημιουργικά και να βαφτούμε με μία - δύο τελείες (ή και τρεις 😊). Για καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε το eyeliner L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster. Το πού ακριβώς θέλετε να βάλετε τις τελείες εξαρτάται από εσάς. Για αρχή δοκιμάστε να βάλετε μία στη μέση του κάτω και μία στη μέση του άνω βλεφάρου.

Για το τελείωμα θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τη σωστή μάσκαρα ώστε να διαχωρίσετε και να ενισχύσετε τις βλεφαρίδες. Οι διαχωρισμένες και έντονες βλεφαρίδες είναι μια μεγάλη τάση της μόδας αυτή τη σεζόν, η οποία δίνει σε κάθε βλεφαρίδα την ευκαιρία να λάμψει! Σας προτείνουμε τη μάσκαρα Volume Glamour της Bourjois, που δίνει όγκο και κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο πυκνές.

Λοιπόν. Όλα είναι έτοιμα και μπορείτε να βγείτε και να λάμψετε. Μην ξεχάσετε ένα σπρέι σταθεροποίησης, όπως αυτό της Artdeco, για να μην πασαλείψετε το έργο τέχνης σας και οι δύο τελείες γίνουν δέκα 😊.

Ανυπομονούμε να μας παρουσιάσετε τις δημιουργίες σας στη σελίδα μας στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα