Προετοιμάστε την επιδερμίδα...
...ώστε να λάμψετε στις φωτογραφίες! Προγραμματίστε μια επίσκεψη στην αισθητικό σας λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο – ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μπορείτε στη συνέχεια να κανονίσετε μια πρόσθετη θεραπεία.
Χρειάζεται όμως και κάτι παραπάνω – να βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα σας είναι επαρκώς ενεργοποιημένη το πρωί του γάμου σας πριν από το μακιγιάζ.
Γι’ αυτό στο «γαμήλιο» νεσεσέρ σας βάλτε και τη μάσκα προσώπου Lancôme Génifique Advanced. Είναι εξαιρετικά ενυδατική, οπότε μετά από 10 λεπτά το πρόσωπό σας θα φαίνεται ξεκούραστο και λαμπερό σαν να έχει κοιμηθεί 10 χρόνια.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ειδικά λίγο πριν από την ημέρα του γάμου σας, μην πιέζετε σπυράκια ή τρίβετε οτιδήποτε άλλο στο πρόσωπό σας. Είναι δελεαστικό, αλλά τα σημεία με τα σπυράκια θα γίνουν ακόμα πιο κόκκινα και δε θέλετε να ψάχνετε να βρείτε πέπλο την τελευταία στιγμή.