Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τάση ομορφιάς για το καλοκαίρι 2022; Graphic λάινερ ματιών! Θα σας το μάθουμε

9 Ιουνίου 2022Notino
Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Εντάξει, λοιπόν, πάμε. Κάθε φορά που ο ήλιος αρχίζει να λάμπει, ξαφνικά νιώθω ότι θέλω να πειραματιστώ πολύ περισσότερο. Και όχι μόνο με τα ρούχα, αλλά και με το μακιγιάζ. Μήπως επειδή υπάρχουν ξαφνικά τόσα πολλά χρώματα γύρω μας; Ίσως... οπότε ας τα βάλουμε στα μάτια μας! Αυτή τη φορά με τη μορφή γραφικών λάινερ ματιών. Κάποιοι τα λατρεύουν, κάποιοι τα μισούν, αλλά εγώ ανήκω σίγουρα στους πρώτους. Όταν σας δείξω πώς να τα φτιάχνετε, θα τα λατρέψετε κι εσείς. Πιστέψτε με!

Μεταλικές γραφικές γραμμές 

Είμαι σίγουρη ότι πολλές από εμάς έχουμε κάνει κλασικό λάινερ ματιών κάποια στιγμή. Τώρα απλά θα οδηγήσουμε τη γραμμή λίγο διαφορετικά, θα αντικαταστήσουμε το μαύρο με ένα πιο ζωντανό χρώμα και θα δοκιμάσουμε μια εντελώς νέα τάση στο μακιγιάζ.

Το γραφικό λάινερ ματιών  έχει να κάνει με την ακρίβεια, και δυστυχώς κάθε μικρό λάθος είναι ορατό. Αλλά μην ανησυχείτε! Όλα μπορούν να διδαχτούν. 

Πάρτε το υγρό λάινερ ματιών NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner σε απόχρωση Gun Metal και φτιάξτε με αυτό μία κλασική γραμμή. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του ματιού και προχωρήστε προς την εξωτερική γωνία. Θα σας συνιστούσα απλώς να μην κάνετε τις γραμμές τόσο πυκνές. Γιατί; Θα σας πω αμέσως τώρα. 

Έρχεται η γραμμή νούμερο δύο. Βάλτε ξανά το πινέλο στο βλέφαρο. Αυτή τη φορά όχι στη γωνία του ματιού, αλλά μεταξύ του κινούμενου βλεφάρου και του φρυδιού. Στη συνέχεια, καθοδηγήστε τη γραμμή σύμφωνα με το σχήμα του ματιού και συνδέστε τη μύτη με τις κάτω γραμμές. Και ορίστε – η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι εδώ!   

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Απλά συμπληρώστε αυτό το τολμηρό μακιγιάζ με το nude λιπ γκλος με φινίρισμα βινυλίου UXI BEAUTY Plumping lipgloss

Τα προϊόντα που σας προτείνουμε στο blog:

Χρωματιστό λάινερ ματιών 

Θα θεωρούσα επίσης ότι κάθε συνδυασμός ροζ και κόκκινου είναι μια τάση μακιγιάζ 2022. Οπότε ναι, ακόμη και με αυτά τα χρώματα μπορούμε να φτιάξουμε εξαιρετικό γραφικό λάινερ. 

Αρχικά, πάρτε το λευκό μολύβι ματιών Shiseido Kajal InkArtist, για να προετοιμάσετε τη βάση σας. Τα χρώματα αναδεικνύονται πολύ περισσότερο σε λευκή βάση. 

Τοποθετήστε ξανά το μολύβι ανάμεσα στο κινητό βλέφαρο και τα φρύδια και κάντε μια καμπύλη που να μην τελειώνει με τη μύτη προς τα πάνω. Απλά συνδέστε το τόξο με την εξωτερική γωνία του ματιού. 

Στη συνέχεια, κάντε ένα πανομοιότυπο τόξο, απλώς λίγο πιο χαμηλά (ή πιο ψηλά, ανάλογα με το πού ξεκινήσατε). 

Όταν σχηματιστούν οι δύο λευκές γραμμές, ας χρωματίσουμε! Η παλέτα Makeup Revolution Graphic Liners, η οποία συνοδεύεται επίσης από ένα μικρό πινέλο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε όμορφα έντονα χρώματα. 

Καλύψτε μια λευκή γραμμή με μια ροζ σκιά, την άλλη με μια κόκκινη σκιά... και αυτό είναι όλο! Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα; 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Συνδυάστε αυτό το μακιγιάζ με το λιπ γκλος Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump, για έξτρα όγκο στα χείλη σας.

Φωτεινό γραφικό λάινερ

Τα λευκά λάινερ είναι μια τάση ομορφιάς εδώ και πολύ καιρό, αλλά μόνο και μόνο επειδή απλά φαίνονται υπέροχα. Αυτή τη φορά, επιλέξτε το υγρό λάινερ ματιών με μια ασημί πινελιά NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner – σε απόχρωση Silver Metal. 

Οδηγήστε τη γραμμή και πάλι με τον κλασικό τρόπο από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία. Επικεντρωθείτε στο να κάνετε τη γραμμή πραγματικά λεπτή και όχι σημαντικά πιο λεπτή ή παχύτερη σε όλο της το μήκος. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

Η δεύτερη γραμμή ξεκινάει επίσης από την εσωτερική γωνία, αλλά ακριβώς στο όριο του κινούμενου βλεφάρου. Φανταστείτε ότι θέλετε να πλαισιώσετε ολόκληρο το κινούμενο βλέφαρο. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη μάσκαρα και είστε έτοιμες. 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μη φοβάστε να προσθέσετε ένα πιο έντονο κραγιόν μαζί με τα ανοιχτόχρωμα λάινερ ματιών, όπως το NOBEA Day-to-Day σε απόχρωση Scarlet Red. 

Τα προϊόντα που σας προτείνουμε στο blog:

Τι γνώμη έχετε για το γραφικό λάινερ ματιών; Το συγκαταλέγετε στις τάσεις του μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσετε; 

Διαβάστε περισσότερα