Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προτάσεις για το ζώδιο του Τοξότη

7 Δεκεμβρίου 2017Notino
Το ζώδιο του Τοξότη κατέχει την ένατη θέση στον κύκλο του ζωδιακού και ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς. Οι Τοξότες χαρακτηρίζονται από ευθύτητα που δεν στερείται όμως ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.

 Το στοιχείο της φωτιάς τους προσδίδει αρκετή δραστηριότητα, με την οποία επικεντρώνονται στην περιπέτεια. Ο Τοξότης συχνά ψάχνει για περιπέτειες σε χώρες του εξωτερικού κι έτσι έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει διαφορετικούς πολιτισμούς και διάφορες ενδιαφέρουσες απόψεις. Αυτό το ζώδιο αναζητά τη μόρφωση, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία. Τα ιδανικά που δίνουν κίνητρο στον κάθε Τοξότη είναι πολύ σημαντικά για τις δραστηριότητές του.

Η ζωή των Τοξοτών γίνεται συχνά περίπλοκη λόγω της γνωστής τους ευθύτητας, η οποία έχει και τις σκιερές πτυχές της. Σ’ αυτές περιλαμβάνεται η βιασύνη και η απροσεξία που συχνά την συνοδεύει. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσουν να γίνουν πιο μετριόφρονες και να τηρούν όσα υπόσχονται. Θα ήταν επίσης καλό να εμπλουτίσουν τον ενθουσιασμό τους με περισσότερη επιμονή.

Κανείς δεν εκπλήσσεται που ακόμη και το ζώδιο του Τοξότη πρέπει να ενισχύει τις θετικές ιδιότητες και ικανότητές του. Ταυτόχρονα οι Τοξότες πρέπει να συνειδητοποιήσουν με ποιες από τις αδυναμίες τους πρέπει να ασχοληθούν και πώς να τις αντιμετωπίσουν καλύτερα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η επιλογή του ιδανικού αρώματος. Το κάθε άρωμα έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο.

Προτάσεις αρωμάτων για γυναίκες γεννημένες στο ζώδιο του Τοξότη

Κάθε γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη έχει καλό γούστο το οποίο μπορεί να τονιστεί περισσότερο με το DKNY Women Energizing 2011. Το άρωμά του προδίδει παιχνιδιάρικη διάθεση, κομψότητα και πολυτέλεια. Αυτό το γυναικείο άρωμα δεν προορίζεται μόνο για καθημερινή χρήση, αλλά και για επίσημες βραδινές εξόδους. Όλη η εσάνς του αναδύεται μέσα από λουλουδένιες νότες.

Προτάσεις αρωμάτων για άντρες γεννημένους στο ζώδιο του Τοξότη

Το Versace Eros θεωρείται το άρωμα των νικητών. Νικητής θέλει να γίνει ο κάθε άντρας, στις φλέβες του οποίου ρέει η ενέργεια της φωτιάς. Αυτό το άρωμα ενισχύει την τόλμη και την επιμονή χωρίς να του λείπει η άνεση. Η εσάνς του περιέχει μέντα, μήλο, γοητευτικό γεράνι και κέδρο. Το άρωμα δεν προορίζεται μόνο για καθημερινή χρήση, αλλά και για βραδινές εξόδους.

Αν θέλει ένας Τοξότης να γίνει τέλειος τζέντλεμαν, πρέπει μερικές φορές να βάλει φρένο στην ευθύτητα του. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σας βοηθήσει το άρωμα Davidoff Adventure. Με τη χρήση του μπορεί ένας άντρας που γεννήθηκε στο ζώδιο του Τοξότη, να γίνει τζέντλεμαν με φυσικότητα. Επιπλέον, το άρωμα είναι εναρμονισμένο με την ικανότητα μας να χαιρόμαστε τη ζωή, ένα χαρακτηριστικό που έχουν οι Τοξότες από τη γέννησή τους.

Οι Τοξότες κι επιλεγμένες συμβουλές για την υγεία τους και όχι μόνο

Προσοχή στον ήλιο

Καθώς οι Τοξότες αγαπάνε τα ταξίδια και την εξερεύνηση απομακρυσμένων περιοχών, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα εγκαύματα από τον ήλιο, είτε περιφέρονται σε χιονισμένα βουνά είτε σε εξωτικές παραλίες. Επομένως, είναι καλύτερο να χρησιμοποιούν ποιοτικά αντηλιακά προϊόντα. Ωστόσο, δεν αρκούν για την ολοκληρωμένη φροντίδα.

Τα προϊόντα περιποίησης μετά το μαύρισμα είναι εξίσου σημαντικά. Τα προϊόντα αυτά καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και μειώνουν την ερυθρότητά του.

Σημαντική είναι και η κατάλληλη διατροφή. Παρόλο που δεν προστατεύει από τον ήλιο, ενισχύει την υγεία και την ανάπλαση του δέρματος μετά από την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία. Τα πιο σημαντικά είναι τα τρόφιμα που περιέχουν βήτα-καροτένιο, όπως τα καρότα και οι ντομάτες. Η κατανάλωση φρούτων και άλλων λαχανικών είναι επίσης απαραίτητη λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχουν.

Η χαλάρωση είναι σημαντική

Οι Τοξότες, με τον ενθουσιασμό που τους διακατέχει, συχνά ξεχνούν να ξεκουραστούν. Η χαλάρωση τους είναι απαραίτητη για να αναπληρώσουν την ενέργειά τους. Επιπλέον, το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο μερικές φορές χρειάζεται επίσης να ηρεμήσει. Έτσι, ο κάθε Τοξότης θα πρέπει να βρει διεξόδους που κυριολεκτικά «απενεργοποιούν» τόσο το μυαλό όσο και το σώμα. Σήμερα υπάρχουν πραγματικά πολλές δυνατότητες. Δοκιμάστε ένα κερί της σειράς Luminum Candle, που μπορείτε να ανάψετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα