Άλατα μπάνιου

Κορυφαία σε πώληση

Κάντε μπάνιο με αρωματικά άλατα μπάνιου

Τα άλατα μπάνιου θα σας χαλαρώσουν και παράλληλα θα καταπολεμήσουν μια ποικιλία δερματικών προβλημάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη μπανιέρα, να πετάξετε μακριά τα ρούχα και τις ανησυχίες σας και τότε ξεκινάει ένα πραγματικό spa στο σπίτι.

Έχουμε βρει για εσάς τα καλύτερης ποιότητας άλατα μπάνιου από τη Νεκρά Θάλασσας, με μαγνήσιο ή με άρωμα λεβάντας, τριαντάφυλλου και ευκάλυπτου, καθώς και ειδικά άλατα μπάνιου για ποδόλουτρο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε άλατα μπάνιου;

  • Τα άλατα μπάνιου δεν είναι μόνο ένας τέλειος τρόπος για χαλάρωση, αν και το μεθυστικό τους άρωμα την ενισχύει. Αυτό που αξίζει κυρίως να αναφέρουμε είναι οι αναζωογονητικές ιδιότητες των αλάτων μπάνιου. Τα άλατα είναι πλούσια σε φυσικά μεταλλικά στοιχεία κι έτσι βοηθάνε όχι μόνο στην αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων.
  • Ένα από τα πιο δημοφιλή, χαλαρωτικά άλατα μπάνιου είναι αναμφισβήτητα αυτό με άρμα λεβάντα, που έχει εκπληκτικές χαλαρωτικές ιδιότητες και παράλληλα αντιμετωπίζει τις κράμπες και τους ρευματικούς πόνους.
  • Τα άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα, τα οποία βελτιώνουν την κατάσταση της ακμής ή της ψωρίασης, είναι επίσης περιζήτητα. Επιπλέον, τα άλατα μπάνιου με θαλασσινό αλάτι έχουν θετική επίδραση στα νεύρα και τις ημικρανίες, βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος ή καταπολεμούν την αυξημένη εφίδρωση των ποδιών.
  • Αξίζει, επίσης, να αναφέρουμε τα άλατα μπάνιου με μαγνήσιο, που αποτελούνται κυρίως από μαγνήσιο. Τα άλατα έχουν ευεργετικές ιδιότητες στα προβλήματα της επιδερμίδας, στους ρευματισμούς και την αρθρίτιδα, στους μυικούς πόνους, στους πόνους των αρθρώσεων και στον πόνο από την εμμηνόρροια.

Διαλέξτε τα καλύτερα άλατα μπάνιου σε εξαιρετικές τιμές και φροντίστε επιτέλους το σώμα και το μυαλό σας όπως τους αξίζει!

Η συμβουλή μας: Δοκιμάστε επίσης τις αγαπημένες αφρίζουσες βόμβες μπάνιου ή το αφρόλουτρο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα χαλαρωτικό μπάνιο.